HomeИНТЕРЕСНОАли Хейзълууд издаде новата си книга “Любов и неврони”

Али Хейзълууд издаде новата си книга “Любов и неврони”

книга “Любов и неврони”

Али Хейзълууд издаде новата си книга “Любов и неврони”

Учен е принуден да работи със своя враг – резултатите са екплозивни! „Любов и неврони“ с амбиция за бестселър!

„Любов и неврони“ от Али Хейзълууд е едно от най-очакваните заглавия тази година след невероятния успех на дебютния ѝ роман – „Хипотеза за любов“. Той оглави класациите на българските книжарници и се превърна в истинска сензация в TikTok. Видеата за него надхвърлят 350 млн. гледания. Романът е номиниран в категорията за най-добра романтична книга на Goodreads Choice Awards и носител на наградата Swoon в категория „Съвременна романтика“ за 2021 г.Обявен е и за бестселър от New York Times. 

 Коя е Али Хейзълууд? 

 

Али Хейзълууд издаде новата си книга “Любов и неврони”

Али Хейзълууд е родена в Италия, но е живяла в Германия и Япония, преди да се премести в САЩ, за да завърши докторантура по невронаука. Тя е професор, автор на многобройни научни статии. В свободното си време обича да тича и да гледа научнофантастични филми с половинката си, както и да пише любовни романи. 

Али се увлича по науката и когато смесила романтиката и лабораторията в дебютната ѝ книга “Хипотеза за любовта” се е получил бестселър!

 

 Любов и неврони – А ти какво би направил?

 

„Любов и неврони“ ни среща с Бий Кьонигсвасер, чийто живот се крепи на едно просто правило: Какво би направила Мария Кюри? 

Ако от НАСА ѝ предложат позиция като ръководител на невроинженерен проект- мечта за всеки в академичните среди, Мария би се съгласила на мига. Но тя, за разлика от Бий не е била принудена да работи заедно с Ливай „Отв-уорд-кото“ Уорд – съперника на Бий. 

Ливай Уорд  е висок, привлекателен и с пронизващи очи. Но много ясно е дал да се разбере още в университета, че към Бий изпитва единствено чиста неприязън. ”Заклетите врагове работят най-добре в собствените си галактики – надалеч.”

Кариерата на Бий е заложена на карта, оборудването за изследванията го няма, екипа я пренебрегва. Неочаквано, Ливай я защитава, подкрепя идеите ѝ. Тогава невроните на Бий се задействат и започва да се чуди как досегашният ѝ съперник се превръща в сътрудник. Нима нещо се е променило?

Идва моментът да действа и да рискува сърцето си. А единственият въпрос, който има значение е: Кюри е взела своите решения, но какво би направила Бий Кьонигсвасер? 

„Любов и неврони“ ще откриете в търговската мрежа от 27 август. Романът излиза на български език едновременно със световната премиера. 


Прочети още: Емоционалната интелигентност – книга на Даниъл Голман

 

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

 

Share With: