HomeСЪБИТИЯПоли Генова, Iskrata, Иван Радуловски и MONA с концерт за началото на учебната година

Поли Генова, Iskrata, Иван Радуловски и MONA с концерт за началото на учебната година

Поли Генова

Поли Генова, Iskrata, Иван Радуловски и MONA с концерт за началото на учебната година

Традиционното събитие „Отново на училище с радио N-JOY се завръща с фокус безопасността на децата

На 17-ти септември N-JOY ще зарадва малки и големи със завръщането на традиционното си събитие на открито „Отново на училище“. Поли Генова, Iskrata, Иван Радуловски,  Симона Петрова – MONA и други ще посрещнат феновете си на сцената на Голямата поляна в Южния парк в София. Очаква ни много музика и игри със страхотни награди. И тази година фокусът ще е върху безопасността на нашите деца. Организирана е реална среща на феновете на радиото с патрулни полицаи и пожарникари.

В последните две години провеждането на „Отново на училище с радио N-JOY” бе възпрепятствано заради пандемията и сега се завръща с огромна доза добро настроение. От 2015 година насам радиото провежда ежегодно мащабното събитие. Неговата мисия е да даде възможност на феновете на хитовата музика да се срещат директно със своите любими изпълнители. Те ще посрещнат новата учебна година с усмивки, игри и много награди.

Какво да очакваме

В рамките на три часа от 11:00 до 14:00 всички почитатели на хубавата музика ще се насладят на хитови парчета. Списъкът с изпълнителите расте постоянно и скоро ще бъдат обявени и останалите изпълнители.

И тази година радио N-JOY е организирало възможност за среща на живо с редица полицаи и пожарникари.

Всеки желаещ ще може да се качи в истинска полицейска кола и да се снима с патрулен мотор със съдействието на полицаите от Главна дирекция „Национална полиция“. Цяла пожарна кола ще бъде на Голямата поляна в Южния парк. Там ще бъде и екип пожарникари от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Те ще научат малки и големи как се стреля по мишена с пожарникарски маркуч. На място пожарникарите и полицаите ще отделят специално внимание, за да дадат на деца и родители съвети за тяхната безопасност. 

По време на събитието „Отново на училище с радио N-JOY” всички гости ще имат възможност да се включат в различни щафетни игри, стрелба с лък и предизвикателства за ловкост и бързина, състезавайки се за страхотни награди.

Актуална информация за събитието можете да следните на сайта на радио N-JOY, както и на страницата на събитието „Отново на училище с радио N-JOY“.


Прочети още: Теди Кацарова: Искам здравословният начин на живот да се превърне в мода

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: