10 изненадващи факти за любимите ни знаменитости

10 изненадващи факти за любимите ни знаменитости

Всяка известна личност е преживявала нещо или е имала своите странности, които дълго са пазени в тайна – известни само на най-близките им. Днес можем да ги научим от различни места.Толкова много знаменитости с изненадващи истории…

1. Матю Пери е загубил част от средния си пръст във врата на кола.

2. Дженифър Лорънс има татуировка на ръката с текст “ h2о”, за да ѝ напомня да пие повече вода.

3. Тейлър Суифт има снимка в рамка на Кание Уест, който я прекъсва на видео музикалните награди на MTV през 2009 г. в нейната всекидневна. Надписът е „Животът е пълен с малки прекъсвания“.

4. Дженифър Лопес е била първият избор на Мадона за партньор на сцената и, разбира се, да се целуне на Видео музикалните награди на MTV през 2003 г.

5. Истинското име на Аштън Кътчър е Кристофър.

6. Скоро след като се премества в Ню Йорк, Мадона работи в Dunkin’ Donuts. Тя е била уволнена след една седмица заради проблем с машината за желе.

7. Докато е растяла, Ева Мендес е искала да стане монахиня, но променя решението си, когато разбира, че те не печелят пари.

8. Когато Лейди Гага отива в Нюйоркския университет, група студенти създават група във Facebook „Стефани Джерманота, ти никога няма да станеш известна“.

9.  Майката на Леонардо ди Каприо разглеждала картина на Леонардо да Винчи в музей в Италия, когато Лео ритнал за първи път. Затова е кръстен Леонардо.

10. Рами Малек има идентичен брат близнак на име Сами.

Източник


Прочетете още: Защо все още говорим за принцеса Даяна, 25 години след смъртта й?

Най-новото от седмицата в MADAMSKO: