HomeСЪБИТИЯРейф Файнс е виртуозен майстор готвач в трилър мистерията Менюто

Рейф Файнс е виртуозен майстор готвач в трилър мистерията Менюто

филм менюто

Рейф Файнс е виртуозен майстор готвач в трилър мистерията Менюто

Брилянтно изпълнената трилър мистерия Менюто ще задоволи и най-изтънчените киновкусове с кулинарно пиршество от 18 ноември.

Заедно с номинирания за „Оскар“ Рейф Файнс (Списъкът на Шиндлер, Гранд хотел Будапеща) и младите звезди Аня Тейлър-Джой (На парчета, Викингът) и Никълъс Холт (Лудия Макс: Пътят на яростта) ще се включим в най-„вкусното“ и провокативно изживяване в киносалоните тази есен.


В Менюто млада двойка предприема пътуване до ексклузивен ресторант на отдалечен остров.

Те искат да задоволят кулинарните си и душевни търсения, опитвайки последното изключително дегустационно меню, подготвено от виртуозен майстор готвач (Файнс). Само най-заможните могат да си позволят да се докоснат до това специално събитие, но когато посредствеността и позата надделеят, последиците са радикални.

Могат ли парите да компенсират липсата на вкус и отношение към изкуството във всичките му форми?

Каква е цената, която сме готови да платим, за да се докоснете до абсолютното съвършенство?


Най-новият трейлър на Менюто ни потапя още по-дълбоко в стилната, но мистериозна атмосфера на филма. Той ни разкрива допълнителни подробности за историята и героите, и загатва за част от шокиращите изненадите, които ни очакват. Филмът е брилянтно заснет, с интригуваща история и забележителни актьорски изпълнения. Менюто категорично се очертава като един от най-добрите и оригинални филми, които ще видим на голям екран тази есен.


Режисьор на Менюто е носителят на „Еми“ Марк Милод, познат с работата си по получилите безброй награди световни хитове Наследници и Игра на тронове. Сценарият е дело на Сет Рийс (The Onion) и Уил Трейси (Наследници). Продуценти са номинираният за „Оскар“ Адам Макей (Големият залог) и Бетси Кок. В главните роли са Аня Тейлър-Джой, Никълъс Холт, Рейф Файнс, Джон Легуизамо, Ейми Кареро, Джудит Лайт, Рийд Бърни и др. Опитваме Менюто от 18 ноември само в кината.


Прочети още: „Whiplash“ – докъде сме готови да стигнем, за да успеем?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: