HomeСЪБИТИЯНовият сериал „С рeка на сърцето“ с предпремиера във Видин

Новият сериал „С рeка на сърцето“ с предпремиера във Видин

Новият сериал „С ръка на сърцето“ с предпремиера във Видин

Новият сериал „С рeка на сърцето“ с предпремиера във Видин

Почитателите на български филми могат да гледат предпремиерно „ С река на сърцето“ в крепостта „ Баба Вида“ в град Видин

Едно от най-очакваните заглавия през есенния телевизионен сезон е новият сериал на NOVA „С река на сърцето“. Той се снима в най-красивите кътчета на Видин и региона от началото на месец май. Голяма част от продукционния екип се премести да живее там за периода на снимките, радвайки се на гостоприемството на местните. В знак на благодарност  NOVA и продуцентска къща New Generation Films, с подкрепата на Община Видин, организират първата публична прожекция във Видин, дни преди ефирната премиера на сериала.

На 9 септември от 19:30 часа пред крепостта „Баба Вида“ ексклузивно ще бъдат излъчени първите два епизода на семейната сага. Тя вълнува цялата местна общественост в последните месеци. Непосредствено преди предпремиерата, феновете от Видин и региона ще имат възможност да се срещнат лично с актьорите и екипа на новия сериал. Също така да се снимат с тях и да получат автограф.

Зад филмовата продукция „С река на сърцето“ стои екип от доказани професионалисти – главният оператор Андрей Андреев, главният сценарист Георги Тенев и композиторът Виктор Стоянов. Режисьор на сериала е Мартин Макариев, а продуцент – Светлин Нейнски. „С река на сърцето“ следва дългосрочния ангажимент на Нова Броудкастинг Груп. Инвестира в качествени филмови продукции, подкрепя творческите професии в тази сфера и активно участва в развитието на филмовата индустрия у нас.


Прочетете още: Как да изчезнеш: изложба на Людмила Миланова 

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: