HomeСЪБИТИЯМузика, емоции и пъстрота – Дивна с концерт на живо

Музика, емоции и пъстрота – Дивна с концерт на живо

Дивна - концерт

Музика, емоции и пъстрота – Дивна с концерт на живо

„Витамин ДИВНА“ – доза щастие, красива музика и изненади

На 27 септември от 21:00 ч. може да чуем певицата Дивна в бар „Петък“, където ще се проведе нейният концерт под надслов „Витамин ДИВНА“.

Пъстър музикален свят, емоции, опит, нова музика – това ще ни донесе предстоящото събитие, на което ще може да видим Дивна, както никога досега

От първата си песен „И ти не можеш да ме спреш“ до днес, тя извървя  дълъг път, като сама споделя, че ще я видим в напълно нова светлина.

„На концерта ще видите моето израстване не само като артист, но и като жената, в която се превърнах.“

В концерта ще се включи  специален гост – Били Хлапето. Двамата ги събира не само общо творчество, но и дългогодишно приятелство. На сцената на бар „Петък“ ще чуем и последната песен на Дивна – „Витамин Д“, която е в колаборация с EMIL TRF.  

Освен нова музика, ще чуем познатите и любими песни на певицата

Концертът ще бъде изпълнен, както с красива музика, така и с изненади, които ще направят събитието още по-магично.

„Няма по-хубаво от това да си позволиш животът да те изненада по най-приятния начин. Разбрах, че точно тогава се случват чудесата.“ 

„Сега същата тази песен, задала новата музикална енергия на Дивна, ще зазвучи в своята live версия със собствено видео. Песента „Витамин Д“ ще поведе цял един концерт с останалите ми авторски песни, но с нов облик и живот. Всичко това, благодарение на аранжиментите, които заедно с групата ми подготвяме специално за него.“– споделя Дивна.

На концерта ще чуем и специални кавър версии на любимите ѝ песни – „Я кажи ми, облаче ле бяло“ и „Лудо младо“. Песни, които носят изключителен заряд на всички българи – тези тук, и тези в чужбина.

Това е и причината да озаглави концерта „Витамин ДИВНА“. Там, публиката ще чуе и види всички нюанси на любовта и усещането за музика на певицата. На сцената до Дивна ще видим Николай Костадинов (клавир), Жеко Жеков (китара), Мартин Бодуров (тромпет), Гален Николов (саксофон), Емилио Мархолев (бас китара) , Виктор Викторов (ударни) и Радо Казасов (перкусии).

Live версията на „Витамин Д“, както и събитието, са осъществени с подкрепата на Национален фонд  „Култура“.

Билети могат да бъдат закупени тук с предварителна продажба онлайн, както и на място в деня на събитието. Повече за концерта тук.


Прочетете още: „Наследници” и „Тед Ласко” с голям успех на наградите Еми – 2022

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:


Казвам се Марта и съм част от екипа на Madamsko от 2021 г. В момента съм студентка, последна година, в Софийски университет „Св. Климент Охридски“, специалност връзки с обществеността. Успоредно с това работя като PR Account Manager. Амбициозна, грижовна, забавна, любвеобилна и емоционална – така бих описала себе си. Обичам живота, такъв, какъвто е. Искам да обиколя света и да изпитвам нови, непознати и забравени емоции възможно най-често. В неделя обезателно съм пред екрана, за да следя Formula 1. Открих този спорт преди една година и за първи път се запалих толкова силно по нещо, което не се смята за толкова женско. Домът е моят храм, в който прекарвам голяма част от времето си, заедно с любимия човек. Мечтая за сплотено семейство, вила в Италия и вълнуващ живот. Madamsko е място, в което мога да дам свобода на креативността и собствените си мисли. Тази платформа дава възможност думите ми да достигнат до по-голяма аудитория и надявам се, да успея да повлияя положително на някого! La Vita è Bella!

Share With: