HomeСЪБИТИЯБелослава обяви датите на последните концерти от националното ѝ турне

Белослава обяви датите на последните концерти от националното ѝ турне

Белослава - турне

Белослава обяви датите на последните концерти от националното ѝ турне

Турнето „БЕЛОСЛАВА – 22 ГОДИНИ НА СЦЕНА” стартира през лятото и ще продължи до декември месец.

До края на националното турне Белослава ще посети седем от най-големите български града:

  • Пловдив (02.11);
  • Стара Загора (03.11);
  • Бургас (04.11);
  • Варна (06.11);
  • Велико Търново (12.11);
  • Русе (13.11);
  • София (06.12).

Планираните концерти ще се проведат на най-големите оперни и театрални сцени в България. Ще бъдат включени специално създадени сценография, осветление и мърчандайз. С националното си турне Белослава и нейният бенд ни пренасят в дълбокия и красив свят на соул и джаз музиката.

Като артист, Белослава има огромна и вярна публика, която ще има възможност да се докосне до нейната музика и по още един сантиментален начин – грамофонна плоча. 21 години след излизането на албума “Улици”, той ще бъде преиздаден на плоча. Феновете ще могат да се сдобият с него чрез предварителни поръчки. 

Като част от музикалния и емоционален път на Белослава, предстои издаването на документална книга с фотографии от личния ѝ архив. Освен истории, лично разказани от магнетичната певица, в книгата ще присъстват интервюта с композиторите, музикантите и режисьорите, участвали в нейните записи, видеоклипове и концерти.

Националното турне на Белославата стартира през април и до момента към него има изключителен интерес. Публиката е с приповдигнати емоции, а нестихващи аплодисменти придружават края на всеки концерт.

Белослава ни разказва за впечатленията си от турнето до момента:

“Пътят до публиката на места, на които за толкова години не съм пяла, е толкова вълнуващ, че искам да продължи завинаги. Магията да пееш и пред хора, които никога досега не са били на мой концерт е неописуема, защото тягата от радостта им се усеща като млада, нова и жива. Щастието да пея пред публика, която е от осемнайсет годишни до седемдесет плюс, ме кара да спя спокойно и да продължавам да вярвам, че съм посланик без време на любовта.”

“Срещам много семейства, чийто деца се казват Белослава и споделят, че именно музиката и къдриците ми са вдъхновение за имената на децата им. Срещнах се с хора, които цитират сцени и дати от преди двадесет години, на които са се запознали, влюбили и събрали съдбите си и до днес.”

Краят на турнето ще завърши с концерт в София в зала “България” на 6 декември, а Белослава споделя: „Всички танцуващи почитатели и верни последователи на моята музика ще бъдат посрещнати от уникална мултимедия и диджей, който да настани публиката подобаващо.”

“Към зимните концерти ще поканим и двама невероятни певци и музиканти – Елена Кокорска и Александър Славчев, с които ни свързва дългогодишна работа на сцената. Предстои само огромна, безрезервна и безкрайна обич. Всичко е в чест на нейно величество музиката.”

Билети за концертите може да закупите от мрежата на Eventim и касите на залите.


Прочетете още: Музика, емоции и пъстрота – Дивна с концерт на живо

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: