Световният феномен „Аватар“ се завърна в кината

аватар

Наред с утвърдените почитатели на филма, много нови поколения ще могат да изживеят най-великото приключение така, както е замислено от неговия създател – виртуозния режисьор, сценарист и пионер Джеймс Камерън. 

От 23 септември Аватар се завърна на големия екран. Невероятната възможност да са сред първите, посетили Пандора, получиха малцина избрани, които присъстваха на вълнуващата галапремиера на Аватар в Cinema City Парадайс. Благодарение на 4DX® технологията, фенове, родни звезди и обикновени зрители „полетяха“ в зашеметяващите висини на изключително богатия на живот извънземен свят. Феновете съпреживяха по уникален начин историята на Джейк Съли и Нейтири и битката им с военната мощ на земната „Администрация за развитие на ресурсите“.

Гостите на събитието успяха да се насладят и на специални, невиждани досега кадри от дългоочакваното продължение Аватар: Природата на водата.

Новият филм ще се дебютира в кината от 16 декември!

Тринадесет години след премиерата си, Аватар продължава да докосва сърцата на зрителите с вълнуващата си история. С множество технически подобрения, новата версия на Аватар ще ни потопи в невероятния свят на Пандора като никога досега. Готови ли да сте да се върнете обратно или да откриете този невероятен свят на големия екран за първи път?

Действието на Аватар се развива през 2154 г., а в центъра на историята е парализираният, бивш морски пехотинец Джейк Съли. Той попада във враждебната среда на изпълнения с екзотични форми на живот извънземен свят на Пандора. Там се намират и най-големите залежи на един от най-редките и ценни елементи, необходими за разрешаването на енергийната криза на Земята. Като Аватар – човешко съзнание в извънземно тяло, Съли се разкъсва между два свята. Той влиза в битка за собственото си оцеляване и това на местните хора На‘ви. Местните са единственото нещо, стоящо на пътя на алчната организация „Администрация за развитие на ресурсите“ и военната ѝ мощ. 

Режисьор и сценарист на Аватар е носителят на „Оскар“ Джеймс Камерън (Пришълците, Бездната, Терминатор 2, Титаник ). В ролите са Сам Уортингтън, Зоуи Салдана, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Мишел Родригес, Джовани Рибизи, Джоел Дейвид Мур и др. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау. Вече може да изживеем емблематичния Аватар ексклузивно в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.


Прочетете още: SOFIA LIVE FESTIVAL е поканен да стане член на YOUROPE

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: