HomeПОДКАСТВъзможен ли е балансът между кариера и семейство

Възможен ли е балансът между кариера и семейство

Краси Ангелова - възможен ли е балансът между кариера и семейство

Възможен ли е балансът между кариера и семейство

В днешния епизод от рубриката “Женското лидерство и баланса в живота” ще засегнем темата за успешното съчетаване на кариерата със семейството.

Много успешни жени в корпоративния свят се притесняват кой е най-правилният момент да създадат семейство. Истината е, че няма такъв момент. Той е „СЕГА”. Всичко останало са оправдания от страх да не загубим нещо – работа, бизнес, позиция или доходи.

Трябва да си го позволите

Когато признаете, че искате да създадете семейство, да бъдете успешни и да имате кариера, тогава ще стане възможно.

Ролята на партньора

Има момент, в който жената е изцяло отдадена или на бизнеса и кариерата си, или на семейството, и забравя за себе си. Тук идва функцията на партньора/съпруга, който да подкрепи жената не само на физическо, но и на емоционално ниво. Колкото и една жена да изглежда силна и способна да се справи с всичко, истината е, че без подкрепа това би било доста трудно.

Силата на мисленето

Разберете, че когато вярвате, че с раждането на едно дете вие създавате и още нещо в бизнеса или кариерата си, то ще бъде така. Най-голямото щастие и смисъл на живота е да оставиш поколение и следа след себе си. При някои хора има трудности и съмнения, но колкото повече човек мисли и се вглъбява в кариерата си, толкова по-малко време му остава да мисли за семейство.

Всичко е възможно, ограниченията са само в главата. Когато ги премахнете, тогава ще откриете как светът се отваря пред вас и ще видите огромните възможности, които съществуват. Когато се доверите на света, тогава давате доверие и на себе си.

Чуйте целия епизод в аудиоподкаста на MADAMSKO
в You Tube, Spotify и SoundCloud.


Красимира Ангелова е родена в Плевен, където живее и до днес. Майка е на 3 прекрасни деца. През 2004 г., заедно със съпруга си,  създава веригата магазини за домашни електроуреди TECHNOARENA.  Автор е на книгите „Пътят към мечтите“,  „Дневник на благодарността“ и “Промяната”. Преминава Международно коучинг обучение и е сертифицирана по международните коучинг стандарти ICF. Част от квалификациите ѝ включват: „Бизнес НЛП с коучинг умения“ от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, програми на Тони Робинс и Питър Сейдж. Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. 

Прочетете още: Силата на жените в бизнеса – ясна визия

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: