HomeСЪБИТИЯ“Игри на Волята: България” се пренася в Сердика Център

“Игри на Волята: България” се пренася в Сердика Център

“Игри на Волята: България”

“Игри на Волята: България” се пренася в Сердика Център

Всеки посетител ще има възможност да изпита възможностите си в битка рамо до рамо с любимите си участници.

Любимото на всички риалити предаване „Игри на Волята“ е в разгара си и всички с нетърпение чакаме да стане време да се настаним удобно пред телевизорите, за да проследим играта на племената. Само тази събота, Арената се пренася на живо в Сердика Център. Всички верни фенове ще могат да се срещнат лице в лице със своите любими играчи, както и да изпробват собствените си способности в истинска битка на ума.

Повече за събитието

На 8 октомври от 12:00 часа на ниво -1 в Сердика Център всеки посетител ще може да види на живо едни от най-добрите участници през този сезон. На събитието ще присъстват Чакалов, Филип, Лефтеров, Валери, Илина, Георги и Фейгин. Заедно с тях на място ще са и любими участници от предните три сезона на предаването. На място ще бъде представена и книгата на “Игри на волята: България” – “Готов за победа”. Играчите ще споделят истории от своите преживявания в предаването, както и тайни за процеса им на подготовка преди стъпването на Арената.

“Игри на Волята: България” се пренася в Сердика Център

Освен за тези, на които предстои записването за кастинг за следващия сезон, книгата е насочена към всеки, който иска да подобри начина си на живот. Тя представлява наръчник, базиран на трите основни стълба на успешния живот и личност – физическа активност, ментално здраве и балансирано хранене. В нея са включени високо интензивни интервални тренировки и динамичен и статичен стречинг, които ще подобрят физическото ви състояние. Също така и рецепти за здравословно хранене и редица практики за подобряване на цялостното ментално здраве. Книгата се разпространява в книжарница Booktrading и всеки може да я закупи от Сердика Център дори след края на събитието. За тези, които желаят да се сдобият с нея още в същия ден, ще я получат с автограф от своите любими играчи от арената.

Какво още?

Посетителите ще имат и възможността да изпитат вълнението от битката като се включат в истинска игра на редене на пъзели. На разположение за почитателите ще са шест оригинални пъзела, които ще могат да бъдат наредени на място в търговския център по време на събитието. Част от тях са добре познатите от всички сезони пъзели, а два са съвсем нови от четвъртия сезон на предаването.

Следите ли с нетърпение всеки епизод на „Игри на волята: България“? Побързайте и отидете в Сердика Център, за да изпитате собствените си възможности и воля. А кой знае, може би вие сте следващия победител в „Игри на волята: България“?


Прочетете още: Тайните на зоофризьорството разкриват в столичен мол

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: