HomeИНТЕРЕСНОКраси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

Краси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

Краси Ангелова

Краси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

Книгата разказва за личната трансформация на автора, чрез разбиране значението на персоналния опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни

На 19-ти октомври в Стара Загора ще се проведе първото събитие от националното турне на Краси Ангелова за представяне на книгата „Промяната“. В програмата са планирани срещи в градовете Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Велико Търново, Русе, Враца и София.

Възможно ли е със сами на насочваме мислите си и
да избираме своите емоции?


Как да се научим да ги разпознаваме и управляваме след това?


Как да постигнем баланс между всички роли в живота си,
за да реализираме мечтите си?


Това са част от въпросите, на които Краси Ангелова дава отговори в своята трета книга „Промяната“.

Наслаждаваме се на всичко, което правим и най-важното – удовлетворени сме от постигнатото. Когато започнем да действаме, промяната се случва естествено – отвътре навън. Подготвени сме за нея. Тя идва в живота ни и във всичко това, което ни заобикаля. Не се страхуваме и не искаме да контролираме, защото сме готови емоционално и психически.

Тя представя промяната като най-сигурната част от живота на всеки от нас. И това действително е така, защото ние всеки ден се променяме. Бизнесът се променя, хората се променят, светът около нас се променя. Може да се уплашим и да спрем в зоната си на комфорт, да се въртим в спирала от оправдания, съжаление и нереализирани мечти.

Осъзнаването обаче на силата на промяната и нейното разбиране може и да ни поведе към път, по който ние сами да я провокираме.

Започваме да търсим начин да бъдем по-добри от вчерашния ден – за себе си, стремим се към своята собствена реализация.

След станалите изключително популярни „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“, в „Промяната“ Краси Ангелова ни помага да повярваме, че можем много повече, от колкото предполагаме. В своите книги тя е водена от убеждението, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Сертифицирана е по международните коучинг стандарти ICF. Краси Ангелова преминава Международно коучинг обучение от Международната федерация ITA и „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“. Тя е била част от програми на Тони Робинс, Питър Сейдж и още над 40 надграждащи курсове и семинари. Отлича е с приз „Бизнес лидер на годината“ 2022г. в Годишните награди на b2bmedia и номинирана в категория „Бизнес“ в конкурса „Жена на годината“ 2022г. на сп. Grazia.

Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и основата нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през последните години.

Краси Ангелова води авторска рубрика в подкаста MADAMSKO.

Чуйте всички нейни епизоди тук >>>

По време на срещата в Стара Загора участниците ще могат да се запознаят с програмите на Краси Ангелова и да чуят отзиви от хора, които работят с нея. Ще могат и да се запишат за безплатна консултация.

Срещата ще се проведе в хотел „Мериан Палас“ в сряда 19-ти октомври,

от 17:30 ч. до 19:00ч.
Вход свободен


Прочетете още: Тайната сила на баланса в живота ни


Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: