HomeСЪБИТИЯТази Коледа очаквайте „Брутална нощ“

Тази Коледа очаквайте „Брутална нощ“

„Брутална нощ“ в кината от 2 декември

Тази Коледа очаквайте „Брутална нощ“

„Брутална нощ“ е експлозивен, изпълнен с много черен хумор екшън филм. Внимавайте какво си пожелавате.

Навръх Бъдни вечер група въоръжени наемници проникват в имението на богато семейство с идеята да осъществят най-лесния и голям удар в живота си, в размер на 300 млн. долара. Всичко върви по мед и масло, докато не се натъкват на най-очаквания белобрад гост по това време от годината. Той обаче съвсем не е милият и добродушен старец, когото всички познаваме. Свършил най-важната си задача за вечерта, Дядо Коледа е твърдо решен да не изневерява на принципите си и да се измъкне през комина, без да се замесва в хорските проблеми. Искреното желание на малката Труди, хваната за заложник с останалата част от ексцентричното си семейство, го въвлича в конфликта. Скоро всички непослушни ще открият, че липсата на подарък за празника ще е най-малката им грижа. 

Какво да очакваш?

Първият трейлър на филма ни запознава с нетипичния Дядо Коледа в лицето на звездата Дейвид Харбър и разкрива неподражаемата атмосфера на филма. Отдаващ почит на коледни класики като Умирай трудно и Сам вкъщи, зрителите на Брутална нощ ще усетят едно различно, празнично развлечение. 

Режисьор на „Брутална нощ“ е Томи Виркола, по сценарий на Пат Кейси и Джош Милър. Продуценти са Дейвид Лийч, Кели Макормък и Гай Данела. В главните роли ще срещнете Дейвид Харбър, Джон Легуизамо, Еди Патерсън, Кам Джигандей, Алекс Хасъл, Алексис Лаудър, Бевърли Д‘Анджело и др. 

Очаквайте „Брутална нощ“ в кината от 2 декември.


Прочетете още: Ще отговорите ли на „Почукването“?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: