HomeИНТЕРЕСНОКоя е куклата М3ГАН и защо е необикновена?

Коя е куклата М3ГАН и защо е необикновена?

Коя е куклата М3ГАН и защо е необикновена?

Коя е куклата М3ГАН и защо е необикновена?

Чудо на изкуствения интелект, М3ГАН е реалистична кукла, програмирана да бъде най-добър приятел и съюзник на детето.

М3ГАН е създадена като прототип за компания за играчки от брилянтния специалист по роботика Джема (Алисън Уилямс). Куклата може да слуша, да гледа и да се учи, докато стане партньор в игрите, модел за подражание и закрилник на детето, с което е свързана.

Когато внезапно се оказва настойник на осиротялата си 8-годишна племенница Кади (Вайълет МакГроу), Джема се чувства ужасно несигурна и неподготвена да бъде родител. Под сериозно напрежение в работата, Джема решава да събере М3ГАН с Кади, в опит да разреши и двата си проблема – решение, което ще има невъобразими последици.   

Какво загатва трейлътът?

 

Първият трейлър на М3ГАН разкрива част от драматичната история, в която човешкият гений и добрите намерения се израждат в истински кошмар. Но, освен че ще предложи редица страховити моменти, филмът засяга и изключително актуални теми. Все повече хора се обръщат към технологията, която става посредник, дори и заместител на така важната връзка между нас като социални същества, имащи нужда от семейство, разбиране и опора. Но какво се случва, когато технологията ни изневери? М3ГАН ще ни разкрие отговора, като ни уплаши, но и развълнува, този януари само в кината. 

Режисьор на филма е Джерард Джонстън (Housebound), а сценарият е дело на Акила Купър (Злокобен, Монахинята 2). Филмът е по идея на продуцента Джеймс Уан (Убиствен пъзел, Заклинанието).

В ролите са Алисън Уилямс, Вайълет МакГроу, Рони Чиънг, Брайън Джордан Алварс, Джен Ван Епс, Лори Дънджий, Стефани Гарно-Монтен.

Очаквайте новото лице на ужаса – Меган, на 13 януари.


Прочетете още: Тази Коледа очаквайте „Брутална нощ“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: