HomeИНТЕРЕСНОВ навечерието на коледните празници с епичен киноспектакъл

В навечерието на коледните празници с епичен киноспектакъл

Аватар: Природата на водата

В навечерието на коледните празници с епичен киноспектакъл

В навечерието на коледните празници ще станем свидетели  на невероятната Пандора с нетърпеливо очакваното продължение Аватар: Природата на водата.

На 16 декември ще открием, че Джеймс Камерън дава твърда заявка отново да преобърне представите ни за качествено киноизживяване.

Тринадесет години след като мегахитът Аватар (2009) на Джеймс Камерън ни отведе на пътешествие в един от най-всепоглъщащите киносветове, създавани някога на екран. Присъединяваме се към Джейк, Нейтири и семейството им, които, повече от десет години след събитията в първия филм, се изправят пред лицето на завръщаща се заплаха, която ги принуждава да напуснат дома си и да търсят помощта на други племена. 

Какво да очакваме?

Новият трейлър на Аватар: Природата на водата ни потапя в уникалната атмосфера на филма, разкривайки невиждани до този момент фантастични кътчета от извънземната луна, изобилстваща от свързани по между си невероятно красиви, но и опасни форми на живот. Трейлърът също така повдига завесата към трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които са принудени да водят, за да останат живи и да запазят семейството си. Но най-вече ставаме свидетели на епичния размах на историята и спиращата дъха революционна визия на Джеймс Камерън, с които режисьорът дава твърда заявка за пореден път да преобърне представите ни за качествено и незабравимо киноизживяване. 

Режисьор е Джеймс Камерън, който е и сценарист заедно с дуото Рик Джафа и Амада Силвър . В ролите са Зоуи Салдана, Сам Уортингтън, Сигорни Уивър, Стивън Ланг, Клиф Къртис, Джоел Дейвид Мур, К. К. Х. Паундър, Еди Фалко, Джемейн Клемент, Джовани Рибизи, Мишел Йео и Кейт Уинслет. Продуценти са Джеймс Камерън и Джон Ландау.

Откриваме Аватар: Природата на водата от 16 декември .


Прочетете още: Barcelona Gipsy balKan Orchestra: 10 години на сцена

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: