HomeСРЕЩИВладислав Хаджиперев – за спорта и осъзнатите избори

Владислав Хаджиперев – за спорта и осъзнатите избори

Владислав Хаджиперев - за спорта и осъзнатите избори

Владислав Хаджиперев – за спорта и осъзнатите избори

„Усетих генерална нужда да бъда инструмент и източник на знание в областта, който да помага на хората да бъдат по осъзнати в това което правят“ –  Владислав Хаджиперев.

Madamsko започва нова рубрика съвместно с Владислав Хаджиперев. В нея, той ще отговаря на най-често задаваните въпроси, свързани със здравословния начин на живот, гъвкавия режим на хранене и физическата активност.

Владислав Хаджиперев е индивидуален фитнес инструктор

От 2018 г. насам помага на хората да постигнат желаната от тях физическа форма и да променят хранителните си навици като правят по-осъзнати и добри избори.


Влади е активен спортист и споделя, че спортът винаги е присъствал в живота му под различни форми. Неговите интереси са свързани с това, че той помага на заети хора да влязат във форма. За тази цел, той разработва уеб приложение и мобилна апликация.

Владислав Хаджиперев/Instagram

„Нашата цел в „Fit it“ е да помогнем на персоналните треньори да достигнат до нови клиенти, да изградят по-силни взаимоотношения със съществуващите и да насърчават здравословния начин на живот за всички.“
Първите стъпки във фитнес залата могат да бъдат голямо предизвикателство. Според Влади е необходимо начинаещите да се престрашат да влязат в залата и да бъдат постоянни. На въпроса „Кое е по-важно: мотивацията или навиците?“, той отговаря следното:

„Определено навиците са на първо място, защото мотивацията е изчерпаем ресурс. Ако ние нямаме изградени навици, рано или късно мотивацията изчезва и основен двигател са навиците. Мотивацията и навиците помагат, но сами по себе си не са в основата на успеха. За тях се изисква постоянство ☺“


Следете нашата нова съвместна рубрика в профилът ни в TikTok, за да научите отговорът на тези и други въпроси:
● Какво е гъвкав режим на хранене?
● Каква храна да включваме по-често в менюто си?
● Колко е важно да следим калорийния си прием?


Прочетете още: Милена Николова в #Авторите

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: