HomeИНТЕРЕСНОКевин Костнър – любов по холивудски 

Кевин Костнър – любов по холивудски 

Кевин Костнър - любов по холивудски

Кевин Костнър – любов по холивудски 

Възможна ли е истинската любов за един мачо?

„Казват, че любовта се крие зад всеки ъгъл. Навярно аз се въртя в кръг.“ – Джо Кинг

Ако следваме този цитат, то изглежда Кевин Костнър се е повъртял доста време в същия кръг.

Костнър е награждаван с редица актьорски отличия. Той е забележителен професионалист и в няколко други области като продуциране, режисура… е, и дами. Актьорът, участвал в „Танцуващият с вълци“ и „Полето на мечтите“, някога беше смятан за един от най-желаните мъже в Холивуд.

Да си един от най-успешните и същевременно най-привлекателни герои в Холивуд несъмнено има своите предимства. Но все пак тази привилегия идва заедно с редица предизвикателства. 

Да преминем направо към това, от което всички се интересуваме – ЛЮБОВТА. Освен динамичната си актьорска кариера, Костнър има също толкова любопитен любовен живот.

Разбити сърца под формата на неуспешни романси, извънбрачни връзки, развод, изневяра, но въпреки това актьорът извървява успешно пътя към щастието. 

Възможно ли е холивудският „женкар“ да е открил истинската любов след многобройните си авантюри?

 

Нека разберем. Днес изглежда, че актьорът най-накрая е намерил жената, която го е накарала да промени начина си на живот.  

Всички сме чували израза „Всеки мъж може да се промени, но това не означава, че всеки мъж ще се промени.“ И това е точно така! Има само една жена, заради която той ще се промени и тя е правилната.

Докато някога е прегръщал самотния живот и се е борил със зъби и нокти да остане верен на някои от романтичните си познанства, сега Костнър е семеен мъж с любяща съпруга и няколко деца. 

Нещата обаче невинаги са били такива. Мачото е извървял доста дълъг път, за да стигне до днешното си положение – щастлив семеен мъж с главно „М“.

Началото на лудото пътуване из любовта

Костнър прекарва по-голямата част от 90-те години, наслаждавайки се на свободния живот, срещайки се с девойка след девойка с малко време между връзките му. Но можем ли да го виним – млад, красив и желан. Така, в крайна сметка си спечелва репутацията на женкар от най-висок клас.

Дивият и непредсказуем начин на живот на Кевин Костнър го превръща в обект на холивудски слухове и многобройни заглавия в таблоидите.

Вярвате или не, преди да се сдобие със слава и пари, Костнър някога е бил мъж на една жена, щастливо женен за колежанската си любов Синди Силва.

Двамата се запознават в Калифорнийския държавен университет във Фулъртън.

„Тя беше красива, мила и по-умна от мен. Тя представляваше всичко, което харесвам в жените.“, споделя холивудския Казанова в интервю

Коя жена не би искала да чуе тези думи от любимия си мъж? Толкова хубави, че Синди му ражда три деца – Ани, Лили и Джо. 

С успеха обаче идват и изкушенията на известността, на някои от които Кевин просто не може да устои и за съжаление връзката им не остава така щастлива за дълго. 

През 1994 г. Синди и Кевин обявяват развода си в изявление, което гласи: „След 16 години заедно, ние прекратяваме брака си. По взаимно съгласие решихме всички въпроси, свързани с децата и финансовите ни дела, и постигнахме пълно брачно споразумение.“

Но зад кулисите на “взаимното решение” за развод стоят много слухове за изневери

Голямата жажда за живот на актьора го кара да вярва, че е пропуснал нещо.

Имам голяма жажда. Голям вкус за неща…Мразя факта, че съм живял по нечии други правила и по някакъв начин съм пропуснал нещо“, казва Костнър в интервю през 1987 г.

Любовният живот на Костнър се усложнява с времето – успехът нараствал, а заедно с него и изкушенията на Холивуд. За някои знаменитости славата си има цена и Кевин я плаща съответо. 

Хаосът започва с появява и извънбрачното му четвърто дете, което признава едва след като Бриджит Руни, майка на сина му от тайна авантюра, изисква да направи тест за бащинство.

Слуховете за аферите на танцуващият с вълци започват да се появяват в таблоидите като лавина – множество извънбрачни връзки, сред които с Хали Бери и връзка с Мишел Пфайфър. Изглежда, че двете красавици имат още нещо общо помежду си, освен слуховете за аферите им с Костнър – и двете са се превъплъщавали в ролята на жената котка в даден момент от кариерите си.

Rumour has it…, че в средата на 90-те години Костнър е имал връзка дори с модела  Наоми Кембъл.

Единствената?

След развода си през 1994 г., Кевин Костнър е в привидно безкрайно търсене на любовта. Тогава той се запознава с Кристин Баумгартнер, очарователна млада дама – модел и дизайнер на чанти. Актьорът признава, че когато срещнал Кристин не бил подготвен да се влюби отново.

Любовният му живот след развода му със Синди е бил меко казано объркан. „Бях класическия самотен мъж – кого обичам тази седмица, кого – следващата?“ 

Като всяка красива любовна истори и тази преминава през перипетии

Двойката се разделя през 2002 година. Виновникът е Кевин и неговият страх от сериозни отношения.

В крайна сметка любовта побеждава и Костнър се пречупва: „Нима ще загубя една прекрасна жена, която е готова да бъде с мен до последния ми дъх, защото се страхувам да кажа „да“ за дете? Това беше всичко, което ми трябваше.“

Кой би си помислил, че мъжът, който някога е водил див холивудски начин на живот на необвързан мъж…и не винаги толкова необвързан, сега ще е грижовен съпруг и баща? 

Понякога научаваш, че това, от което най-много се страхуваш, ще спаси живота ти. Сега мъжът, който някога се е страхувал от обвързване, е щастливо женен за Кристин от 20 години, и заедно отглеждат трите си деца. И заживели щастливо до края на дните си!

Източник

Прочетете още: Практиката – книга на Сет Годин


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: