HomeИНТЕРЕСНОЗодиите на рожден ден

Зодиите на рожден ден

Зодиите на рожден ден

Зодиите на рожден ден

Вижте как различните зодии се държат по време на празнични събития. Отнася ли се това за вас?

Овен

Голям купонджия по рождение, той е душата на компанията, разказва вицове, смее се на висок глас и открадва звездния миг на рожденика. Всички се захласват по веселите му истории и съвсем забравят за какво са там. Танцува бурно, счупва една-две чаши, но всичко е точно. Почти не хапва и през цялото време е в движение. След няколко питиета се разчувства и се впуска в откровения с рожденика – от кога се познават, колко се уважават и как са най-добри приятели.

Телец

Направил е тортата за рожденика и гордо пристига с колата си точно навреме. Тази лудетина няма търпение да започне партито и веднага се развихря…под кухненската диско топка. Прави шотове за всички, след това завърта една бърза баница и накрая завършва шефското си меню с един невероятен тюрлю гювеч с киноа по стара бабина рецепта. Танцува лудо на максимум обороти за отрицателно време, след което си тръгва в 23.00ч., за да успее да отиде на фитнес на другата сутрин.

Близнаци

Всички разбират, че приближават близнаците – пеят с цяло гърло “Happy Birthday” и заглушават тонколоните. Окупират дансинга и флиртуват с рожденика. Успяват да говорят с абсолютно всички на партито, да се запознаят с непознатите и междувременно да уредят няколко души на работа във фирмата. Все пак и бизнес трябва да се прави на рожден ден.

Рак

Не обича особено да танцува и седи през цялото време. Прекарва цялата вечер в задушевни разговори със съседа по маса, разбират, че са сродни души и вече кроят съвместни планове за пътуване. После играят на настолни игри, смеят се на издънките на останалите и поканват рожденика при тях. Пеят ретро хитове с цяло гърло и накрая убеждават рака да тропнат една Бяла роза.

Лъв

Подарява най-луксозния и скъп подарък. Обича да е център на внимание и да изпъкне над останалите, хрумват му всякакви щури идеи, дава предложения да играят игри – лимбо, караоке състезание, надпиване с шотове. Държи реч, като събира всички погледи с блестящото си слово, щекотливи шеги и зашеметяващ външен вид. Опиянява се от собствената си харизма и няма търпение да качи видеа и снимки в социалните мрежи и да събира лайкове.

Дева

Възмущава се, че всички са с обувки и си представя колко чистене ще падне след това. Раздава на всички парти шапки и въвежда ред в хаоса – но никой не обръща внимание на Девата и тя се отказва. Все пак, обичайки да контролира ситуацията, минава зад пулта – трябва някой да покаже на тези аматьори как се прави истински купон. Всички са доволни от ди-джеят и продължават до сутринта. 

Везни

Постарали са се да направят украсата за купона, надували са балони до последно, всичко е изящно, с много вкус и внимание към детайла. Стайлингът на Везните е в тон със стилния интериор, като не спират да се усмихват и позират за снимки. Отпускат се едва когато минава официалната част. Показват друга страна от себе си и че умеят да се забавляват наравно с останалите. Но не прекалено, все пак трябва да поддържат реномето си в социалните мрежи без да изтичат компромати.

Скорпион

Най-странната птица на партито, с най-екстравагантното облекло. Не говори много и не привлича излишно внимание. Но има някакъв необясним магнетизъм в тази особа, което предвещава нещо интересно. След полунощ става чудо и всички остават смаяни от същинско преобразяване  – това вече не е онази мистериозна личност, пада маската и всички виждат една щура, купонджийска натура, която не спира да танцува страстно, да прегръща и обича всички наоколо. Става центъра на внимание.

Стрелец

Има неизчерпаема енергия: снощи е бил на друг купон, но тази парти машина има сили за още една силна вечер. Подарява подарък – тип преживяване: скок с бънджи, например. Включва се във всички игри и е във вихъра си. Определено знае как да се забавлява, постоянно снима и свободно говори с всеки. Пристига тортата и стрелецът дяволито размазва едно парче в лицето на рожденика, след което всички се включват и започва весел бой с торти.

Козирог

Облечен е строго официално, държи чаша вино в ръка и пронизва всички с аристократичния си поглед, който казва: „Къде съм аз – къде сте вие от простолюдието“ Естествено, говори по работа в началото на купона, като вкисва настроението на гостите със скучни подробности, от които никой не се интересува. Планът му е да остане само за малко, колкото да уважи рожденика, и тихомълком да се изниже. И без това не пие много, а на другия ден има важни срещи в офиса.

Водолей

Изтънчен по душа, водолеят обича класата: висококачествено питие, високо интелектуален разговор с интересен събеседник, класически стайлинг и безупречни маниери. Купонът е на ниво и точно по вкуса му, храната е божествена, докато не идва моментът, в който пускат чалгата. Следва шок за всички – водолеят къса ризата, качва се на масата и запява: „Луда по тебе, ще си остана…“

Риби

Грижливо са избрали най-трогателния подарък, за който си е мечтал рожденика. Държат се супер мило с всички, обръщат внимание на всеки. Това е една много емоционална вечер, не издържат и се просълзяват от щастие. Отпускат се след няколко питиета и започват да танцуват все едно никой не ги гледа. Попадат в друг, техен свят, изглеждат все едно са в транс, игриво флиртуват и си прекарват страхотно. Следват мотото – от сън спомени няма. Но са неприятно изненадани на другата сутрин от снимките във Facebook.


Катина Велинова е завършила специалност „Европеистика“ в СУ „Св. Климент Охридски“. Към момента работи като Senior Project Manager в онлайн казино. А свободното си време запълва с различни хобита от четене до бачата танци и ветроходство. Катина е част от #Авторите на MADAMSKO.

Прочетете още: Дванайсетте зодии на почивка в чужбина

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: