HomeКРАСОТАNatura Bisse с ексклузивно представяне на нова професионална линия продукти – Stabilizing Collection

Natura Bisse с ексклузивно представяне на нова професионална линия продукти – Stabilizing Collection

Natura Bisse представя нова професионална линия продукти

Natura Bisse с ексклузивно представяне на нова професионална линия продукти – Stabilizing Collection

Над 30 избрани партньори на козметичния лидер присъстваха на обучението

Ексклузивно представяне на Stabilizing Collection

На 7-ми ноември, понеделник, официалният представител за България на Natura Bisse Barcelona – Грети Гарсия, представи ексклузивно новата колекция за професионална грижа за кожата – Stabilizing Collection. С презентация и обучение в хотел Central Park, над 30 козметици се запознаха с новата линия продукти и нейните специфики. Официален лектор по време на събитието беше и доцент Соня Вълкова. Тя запозна присъстващите с  всички новости в последните продукти на марката. Както при професионалните линии, така и при продуктите за домашна грижа.

Stabilizing Collection представлява линия козметични продукти, които са предназначени както за професионална, така и за домашна грижа за кожата

Почистваща и хидратираща маска, регенерираща есенция, крем за интензивна хидратация, стягащ серум за контрол на омазняването са новите перли в богатото портфолио на Natura Bisse Barcelona. Тази линия е неповторима, както всяка друга. Посветена на проблемна кожа, склонна към омазняване и акне, Stabilizing Collection е специално създадена, за да успее да балансира и възстанови кожата. Изключителните съставки като Aquamagnet, Pro-Skinbiome, които са получени чрез патентован процес, подаряват неповторимо преживяване на кожата. Комбинацията от съставки помага да предпази кожата от предизвикващите акне щамове на Cutibacterium acnes. По този начин Stabilizing Collection помага за контрола и предотваряването на възпаление и хиперкератинизация и регулира процесите, които водят до акне или неговата повторна поява.

Stabilizing Collection

Изключителните съставки като Aquamagnet, Pro-Skinbiome, които са получени чрез патентован процес, подаряват неповторимо преживяване на кожата. Комбинацията от съставки помага да предпази кожата от предизвикващите акне щамове на Cutibacterium acnes. По този начин Stabilizing Collection помага за контрола и предотвратяването на възпаление и хиперкератинизация и регулира процесите, които водят до акне или неговата повторна поява.

По време на събитието бе представена презентация, която подробно запозна присъстващите с продуктите и правилният им начина на употреба

Мисията на Natura Bisse е да предоставя грижа за кожата на всеки етап от живота. Това прави Stabilizing Collection е очаквано допълнение към останалите козметични линии.

С детайлно обучение за реда и начина, по който се нанасят продуктите при професионална терапия, над 30 козметици получиха нужните знания и умения, за да се погрижат ефективно за своите клиенти. Ритуалите на Natura Bisse не са просто процедура, а истинско изживяване за сетивата, което осигурява нужната почивка на ума и тялото. Чрез Stabilizing Collection грижата за кожа, склонна към акне, ще премине на друго ниво. Висококачествените продукти от колекцията ефективно и най-вече щадящо ще се погрижат за проблемната кожа.

Прочетете още: Новата тайна за здрава коса – лучена вода

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: