HomeИНТЕРЕСНОМасажът у дома, по всяко време с предложенията на Komoder Black Friday

Масажът у дома, по всяко време с предложенията на Komoder Black Friday

масажни столове komoder - black friday

Масажът у дома, по всяко време с предложенията на Komoder Black Friday

Технологията “интелигентни ръце” на масажните столове Komoder е да достъпни цени от 18 до 22 ноември 2022 г – #KOMODERЧЕРЕНПЕТЪК

От днес, 18-ти до вторник, 22-ри ноември тече дългоочакваната кампанията на Черния петък с големи отстъпки и много възможности на лидерът при масажните столове – KOMODER. Масажният стол е предназначен да подражава на движенията и техниките на истински масажист, а целта му е да облекчи стреса, напрежението и болките в гърба. 

Все повече хора предпочитат да имат този помощник у дома си, за да могат да се погрижат за себе си в края на изтощителен работен ден или да релаксират за по-добър тонус. Редовният масаж намалява стреса, подкрепя психичното здраве, подобрява съня, намалява болката, подобрява кръвообращението, укрепва имунитета и помага за поддържане на по-ниско кръвно налягане и сърдечна честота.

Кои са моделите, включени в Black Friday – Komoder Масажни столове?

Focus II

Предназначен за цялото семейство. FOCUS II ще промени живота Ви и свободното време

FOCUS е масажен стол от ново поколение Komoder 2022, оборудван с 4 интелигенти, безшумни, регулируеми и мобилни 3D масажни ръце за цялостен масаж на гърба. FOCUS II използва новата масажна система в „L“ от 135 см, като е сред моделите с най-дългите масажни системи. Масажният курс Ви позволява да се насладите на масаж от главата седалището, близо до коленете.

VICTORIA II

VICTORIA II – Предназначен за цялото семейство. Масажният стол, който ще промени живота и свободното Ви време

Victoria II е масажен стол от ново поколение, оборудван с 4 интелигентни масажни ръце, които използват 3D технология. Масажните ролки са тихи, регулируеми и мобилни, осигурявайки цялостен масаж на гърба. VICTORIA II използва новата масажна система в „L“ от 135 см, като е сред моделите с най-дългите масажни системи. Масажният курс Ви позволява да се насладите на масаж от главата седалището, близо до коленете.

Focus III

Новият масажен стол Focus III има 6 масажни техники и изпълнява 15 автоматични масажни програми. Пневматичният масаж се осъществява с 24 въздушни масажни възглавници, а за по-голям комфорт креслото е оборудвано с аудио високоговорители с bluetooth управление, таблет, гласови команди и иновативна система за подгряване!

Тайната на успеха днес е до голяма степен свързана със способността на тялото бързо да се възстановява от физическото и умственото натоварване през деня. Масажът е един от най-достъпните методи, а съвременните технологии са ориентирани да предлагат решения на всички заболявания. Лумбалните блокажи, сковаността или постоянна болка в цервикалната област, всички сега имат решение с масажния стол FOCUS III.

Marina Medical 2

Открийте услугите на 3D масажен стол, оборудван с:

21 Автоматични програми за масаж

7 Масажни техники

MARINA MEDICAL е масажен стол, който ще използваме ежедневно

Ще харесате този масажен стол, защото изживяването, предлагано от MARINA MEDICAL е впечатляващо. Независимо дали искате лумбален, цервикален или масаж на стъпалата и краката – това кресло може да отговори на тези очаквания. Начинът, по който това кресло успява да достигне до паравертебралните мускули е фантастично. Подгряващата 3D технология се използва за лечение на болки в кръста и шията.

VELETA II

Страдате от болки в долната част на гърба, мускулни спазми, болки във врата и скованост?

VELETA II е креслото, което може да се погрижи за всичко!

Оборудван с програма за потребителско сканиране, VELETA II е проектиран да угоди дори на тези с ръст над 1,90 метра. Облегалката на стола се регулира и масажиращият робот се движи нагоре и надолу достатъчно, за да даде изключителен цервикален или лумбален масаж.

PRIME

Специалист за Вашето благосъстояние

Ще Ви липсва дома повече, когато там Ви очаква PRIME. Този масажен стол съчетава най-модерната технология с превъзходен дизайн, за изживяване посветено изцяло на Вашата релаксация и здраве. Починете си от бързия ритъм на живот в „гнездо“, предназначено да превърне мечтите в реалност! Кажете сбогом на дискомфорта: креслото PRIME има масажни функции за всяка част от тялото и Ви обгръща в комфорт – буквално, от главата до петите!

TITAN II

TITAN II е единственият масажен стол с

24 автоматични програми и

6 масажни техники,

разработени на 5 нива на интензивност на масажа

TITAN II включва 8-инчов таблет с LED сензорен екран, с който можете да контролирате изцяло масажа.

TITAN II – Единственият стол с два робота (8 ролки) за масаж на SL-шина

Първи специален робот с 4 ролки за гърба и за цервикалната област (при ход от 784 мм)

Втори специален робот с 4 ролки за лумбалната и сакралната област (при ход от 861 мм)

Масажни столове висок клас от Komoder

Komoder е фирма за премиум масажни столове от висок клас. Моделите се отличават с прецизна изработка и възможности за пълно персонализиране на масажа. Те са подходящи за хора с напрегнато ежедневие, както и за страдащи от болки в гърба, кръста и раменете.

Всяко от високотехнологичните кресла за масаж разполага с набор от иновативни опции и екстри. За да бъдат максимално удобни за всекиго, столовете възможност за настройване на нивото на интензитет и комплексност на програмата, като можете да изберете и броя на масажните ролки на модела. Доверете се на максималната прецизност на технологията “интелигентни ръце” и се запознайте с предимствата на новите технологии.

Масажът вече не е просто лукс, той е необходимост. Притежаването на собствен масажен стол е удобен начин да интегрирате ежедневния масаж в живота си. Това е естествено средство за облекчаване на болката – винаги, когато имате нужда от него, в уюта на дома. Не е необходимо досадно записване на  часове и чакане пред кабинети, когато масажа е на една ръка разстояние.

За поръчки в кампанията KOMODER Black Friday – www.komoder.bg

Прочетете още: 15 хитрини за добро настроение


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: