HomeСЪБИТИЯНай-новото поколение технологии на Black Friday цени

Най-новото поколение технологии на Black Friday цени

продукти с топ технологии на достъпни цени

Най-новото поколение технологии на Black Friday цени

Водещ глобален доставчик на мрежово оборудване анонсира серия от отстъпки с голямо разнообразие от висококачествени технологии.

Основана през 1996 г., TP-Link е световен доставчик на мрежови устройства и аксесоари. С богато портфолио от надеждни, високопроизводителни и достъпни мрежови устройства и решения и доказан опит, компанията продължава да разработва оборудването за един свързан начин на живот, което отговаря на изискванията на бъдещето.

„На Black Friday 2022 TP-Link се фокусира върху най-добрите продукти и най-новото поколение технологии, така че нашите клиенти да могат да се насладят на важни отстъпки за продуктите, от които се нуждаят. В тазгодишната оферта сме включили устройства, съвместими със стандарта Wi-Fi 6, продукти за “Умния дом и Deco Мesh системи. Mesh технологията става все по-достъпна и все повече потребители могат да се насладят на силата на новите технологии”, каза Анна Чакърова, ръководител продажби на TP-Link България.

Вижте кои са част от продуктите, включени в тазгодишната кампания за отстъпки…

Archer AX53 и Archer AX23

Това са устройства, които носят цялата мощност на Wi-Fi 6 във вашия дом. С честотна лента от 160 MHz и 1024-QAM, Archer AX53 предлага гигабитови скорости до 3 Gbps. Поточното предаване и игрите са по-бързи от всякога. Двуядреният процесор на този Wi-Fi 6 Gigagit рутер може лесно да изпълнява множество интензивни операции едновременно. Archer AX23 осигурява по-високи скорости, по-ниска латентност и по-висока производителност.

Най-новото поколение технологии на Black Friday цени

Камера за външен монтаж и наблюдение Tapo C320WS

Това е устройство, което може да записва безупречно при резолюция 2560×1440. Камерата може да се свърже чрез Ethernet или Wi-Fi за бърза и лесна инсталация и заснема цветно изображение дори през нощта благодарение на функциите за пълноцветно нощно виждане и Starlight нощно виждане.

Най-новото поколение технологии на Black Friday цени

Многоцветната светлинна лента Tapo L920-5

Част от продуктите от серия Tapo се предлагат със значителни отстъпки. От най-търсените модели е LED Wi-Fi многоцветната светлинна лента Tapo L920-5. Тя създава перфектната атмосфера за всякакъв вид активност. Светлинната лента може да се както на гърба на телевизора, така и в къта за игри, а защо не и зад огледалото на тоалетката за гримиране. LED лентата предлага 16 милиона живи цвята – с 20% по-ярки и е с 50% по-дълготрайни в сравнение с други подобни устройства. Има продължителност на живота от приблизително 50 000 часа.

Най-новото поколение технологии на Black Friday цени

За повече информация относно TP-Link и техните Black Friday намаления, посетете техния сайт.


Прочетете още: Как Wi-Fi мрежата може да превърне дома ни в уязвима точка

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: