HomeИНТЕРЕСНОКрис Еванс е обявен за най-сексапилния мъж

Крис Еванс е обявен за най-сексапилния мъж

Крис Еванс е обявен за най-сексапилния мъж

Крис Еванс е обявен за най-сексапилния мъж

Крис Евънс може и да е свалил щита си на Капитан Америка, но има нова почетно отличие: той бе обявен за най-сексапилния мъж, според списание People.

Селекцията на личностите беше обявена в понеделник вечер в късното вечерно шоу на Стивън Колбърт и на уебсайта на списанието. Еванс, който в продължение на почти десетилетие играеше Капитан Америка във филмите за супергерои на Marvel, поема щафетата от друг Отмъстител, Пол Ръд.

Снимка: MICHAEL SCHWARTZ

„Майка ми ще бъде толкова щастлива“

Това сподели той на пред People за корицата му. „Тя се гордее с всичко, което правя, но това е нещо, с което наистина може да се похвали.“

Той също така знае, че има вероятност приятелите му да отправят шеги към него по този повод. „Наистина това ще бъде просто тема/повод на тормоз, пошегува се той в интервю.

Сред онези, които вероятно ще го подиграят, са колеги и предишни носители на приза за най-секси мъж като Ръд, Райън Рейнолдс и Крис Хемсуърт. Други минали отличени са Джон Леджънд, Дуейн Джонсън, Идрис Елба, Адам Левин, Ричард Гиър, Чанинг Тейтъм и Дейвид Бекъм.

Снимка: MICHAEL SCHWARTZ

Филмовата му кариера

Първата филмова роля на Еванс идва през 2000 г. в The New Comers. След това, той играе супергероя Джони Сторм в два филма за Фантастичната четворка, излезли през 2005 г. и 2007 г.

Широката си слава придоби през 2011 г. с филма „Капитан Америка: Първият отмъстител“. Оттогава той играе супергероя в 10 филма на Marvel, оставяйки щита си, след като спаси вселената в „Отмъстителите: Краят“през 2019 г.

Евънс също така озвучава героя на Бъз Лайтър във филма на Pixar „Бъз Светлинна година“. И не на последно място, той играе садистичен убиец, който се опитва да убие Рейнолдс в „The Gray Man“ на Nextflix – и двата филма излязоха тази година.

Човекът зад кино завесата

Актьорът сподели пред People, че мисли за брак и семейство, като каза: „Това е абсолютно нещо, което искам“. Той каза, че не е очаквал да говори публично много за личния си живот.

Роденият в Бостън Евънс, продължава също участието си в сайта за гражданска ангажираност A Starting Point, който той съосновава през 2020 г.

Източник


Прочетете още: Обявиха номинациите за наградите Grammy 2023

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: