HomeИНТЕРЕСНОПреди iPad, Call of Duty и дори Instagram, имахме HyperX! 

Преди iPad, Call of Duty и дори Instagram, имахме HyperX! 

Преди iPad, Call of Duty и дори Instagram, имахме HyperX! 

Преди iPad, Call of Duty и дори Instagram, имахме HyperX! 

HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, отпразнува своя 20-ти рожден ден през 2022 г.!

HyperX празнува 20 години!

HyperX се гордее със списък от всепризнати игрални съоръжения, включително първите в света слушалки за компютърни игри с 300 часа живот на батерията – Cloud Alpha Wireless. Тази година отпразнува 20 години гейминг, като подчерта цялата си гама от продукти, която се състои от пълен набор периферни устройства.

В изявление по повод 20-ия рожден ден на марката, Даниел Кели, глобален ръководител на маркетинга в HyperX, каза:

„Навършването на 20 години е огромен крайъгълен камък в историята на HyperX. Както игралната индустрия, така и HyperX се разви и измина дълъг път. Първоначално HyperX предлагаше само ултра бърза памет за игри, но днес ние проектираме и произвеждаме наградени слушалки за игри, клавиатури, микрофони за създатели на съдържание, мишки и аксесоари за всеки тип геймър, независимо дали е компютър, конзола или мобилен телефон. 

Изключително горди сме с наследството, което създадохме през последните две десетилетия. Вслушахме се в развиващите се нужди на геймърите в световен мащаб и се поучихме от всеки продукт, който пуснахме на пазара. Ние разширяваме границите и предизвикваме възприятията на геймърите, като си партнираме и размиваме границите между игрите и други индустрии, включително музика и филми. Игрите вече не са ниша, а част от живота на всеки. И накрая, не само феновете, партньорите и индустриите направиха HyperX това, което е днес. Но и талантът, който HyperX насърчава и подхранва сред своите бивши и настоящи служители, за да повишават постоянно нивото на играта и да поставят нови стандарти.”  

HyperX даде началото на празнуването на първия рожден ден на тазгодишния Gamescom

По време на събитието, брандът обяви мониторите за игри HyperX Armada 25 и HyperX Armada 27. Новата гама монитори за игри HyperX Armada предлага по-висока резолюция за по-завладяващи игри.


Прочетете още: TROMBOBBY и C-MO с нов краткосвирещ албум

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: