HomeИНТЕРЕСНОСватбата на Наоми Байдън е първата в Белия дом от почти десетилетие

Сватбата на Наоми Байдън е първата в Белия дом от почти десетилетие

Белият дом бе домакин на сватбата на Наоми Байдън

Сватбата на Наоми Байдън е първата в Белия дом от почти десетилетие

На 18 ноември Белият дом бе домакин на сватбата на Наоми Байдън, най-голямата внучка на президента Байдън и нейният годеник Питър Нийл.

Двойката адвокати се е запознала, благодарение на общ приятел преди около четири години в Ню Йорк и оттогава са неразделни. Наоми обяви годежа си с Питър през септември 2021 г. Годежният пръстен ѝ пръстен е изработен по поръчка от бижутер във Вашингтон. Съобщава се, че Питър е избрал да използва лентата от годежния пръстен на покойната си баба, за да създаде уникален и сантиментален пръстен, с който да предложи на бъдещата си съпруга.

„Сватбата на Наоми Байдън и Питър е частна“

Това сподели в петък Карин Жан-Пиер, главен говорител на президента. „Това е семейно събитие и Наоми и Питър поискаха сватбата им да бъде затворена за медиите и ние уважаваме техните желания.“

Белият дом бе домакин на сватбата на Наоми Байдън
Снимка: CORBIN GURKIN

Наоми Байдън бе съпроводена до венчилото от родителите си Хънтър Байдън и Катлийн Бюле, казва източник, близък до семейството, на PEOPLE. Също така, в знак по традиция по майчината ѝ линия, булката носеше букет от сладък грах и момина сълза. В дантелена рокля на Ralph Lauren с високо деколте и дълги ръкави, Наоми вървеше до олтара под звуците на струнен квартет, свирещ „Bitter Sweet Symphony“.

Белият дом бе домакин на сватбата на Наоми Байдън
Снимка: CORBIN GURKIN

Младоженците размениха своето „Да“ по време на сутрешната церемония

Южният портик на Белия дом беше украсен с венци и гирлянди с бели цветя. Целодневният празник продължи с обяд в Белия дом. Вечерта гостите са били отново в резиденцията за прием с танци и рязане на торта и „всички тези забавни неща“, според Наоми, споделя Vogue. Булката е била облечена в копринена рокля на Mikado Reem Acra без презрамки в цвят слонова кост. Наложило се е младоженците да  се изкачат по стълба, за да нарежат висока осем етажна лимонова торта с глазура от маслен крем.


Прочетете още: Кои са звездите, които се ожениха тази година

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: