HomeИНТЕРЕСНОЧуйте „Нейната дума“, която променя всичко

Чуйте „Нейната дума“, която променя всичко

Чуйте „Нейната дума“, която променя всичко

Чуйте „Нейната дума“, която променя всичко

С „Нейната дума“ ще научим част от историята, която не е била разказвана до момента.

Всички знаят за движението #MeToo и как то отекна по света. На 9 декември, само в кината, ще научим част от историята на разследващите журналисти от „Ню Йорк Таймс“ Меган Туи и Джоди Кантор. Те  работят съвместно по една от най-важните истории на цяло едно поколение. История, която разби продължилото десетилетия мълчание по темата за сексуалното насилие в Холивуд и завинаги променил света ни. Какво им е коствало да напишат и публикуват материала? Предстои да разберем.

Какво ще видите зад кулисите?

Ексклузивно видео ни отвежда зад кулисите на „Нейната дума“. Режисьорът Мария Шрейдър, двете звезди на филма Кери Мълиган и Зои Казан и самите Меган Туи и Джоди Кантор, разкриват любопитни подробности за естеството на „Нейната дума“. Те разкриват за шокиращата история и за най-големите си страхове. Също така споделят надеждите посланията на филма да достигнат до хората, които да осъзнаят, че когато споделят за преживяна травма, ще намерят подкрепа.

„Нейната дума“ не е филм за политика, адженди и сочене с пръст, а вдъхновяваща история за хора, които успяват да преодолеят травмата и страха си, решавайки да говорят и да потърсят справедливост. Той и завладяващ разказ за това как, когато хората, въоръжени с решителност и смелост, се обединят – успяват да променят света.

Режисьор на Нейната дума е носителката на „Еми“ Мария Шрейдър, а сценарият е на Ребека Ленкевич, по отличеното с „Пулицър“ разследване на Ню Йорк Таймс на Меган Туи, Джоди Кантор и Ребека Корбет и бестселъра „She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement“ на Меган Туи и Джоди Кантор.

Продуценти са носителите на „Оскар“ Диди Гарднър и Джереми Клайнър (12 години робство, Лунна светлина). Изпълнителни продуценти са Брад Пит, Меган Елисън, Лайла Якоуб и Сю Нейгъл. В ролите, освен Кери Мълиган (Момиче с потенциал) и Зои Казан (Заговорът срещу Америка), влизат Патриша Кларксън, Андре Брауър, Дженифър Ел, Саманта Мортън и др.


Прочетете още: Българската фантастика „Ф1.618“ – по кината от 25 ноември

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: