HomeМОДАКакво да облечем през коледно-новогодишните празници?

Какво да облечем през коледно-новогодишните празници?

Какво да облечем през коледно-новогодишните празници?

Какво да облечем през коледно-новогодишните празници?

Независимо дали искате да привлечете вниманието на специален човек или просто искате да изглеждате феноменално за снимки, безупречното парти облекло е задължително за този празничен сезон.

С настъпването на декември започват и празничните събития, за които ще получим покани и ще искаме непременно да посетим – работни партита, семейни събирания, вечери с приятели и какво ли още не. Затова сега е моментът да започнете да създавате концепция за своята визия.

Решихме да съберем вдъхновение и трикове за това как да грабнем погледите през празничния сезон, но подбрахме и четири авторски визии – подходящи за всяко парти.

Елегантна бляскава визия

Кой каза, че костюмите трябва да са скучни? Можете да заложите на блейзър и панталон и все пак да изглеждате модерно. Поставете акцент като този на бодито с камъчета, чийто втален силует ще подчертае тялото ви.

Поставете акцент върху корсета

Можем да не бъдем официални и вси пак да изглеждаме стилно. В тази визия акцентът пада върху топа в стил корсет, който бива допълнен от нестандартните и интересни дънки с пера и камъчета.

Елегантна визия в зелено

Понякога гащеризоните са много по-удобни от роклите, особено по време на празнични събития. Тъмно зеления гащеризон е идеален за коледните празници, а обувките с пера допълват перфектно визията.

Класически блясък

Няма как да минем без типичния черен панталон. Затова тук ще го комбинираме със сребриста тениска и колан в същия цвят.


Прочетете още: Малката черна рокля – най-мадамският тоалет

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: