Индиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Индиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Най-известният археолог и един от най-великите филмови герои на всички времена Индиана Джоунс се завръща за ново грандиозно приключение.

„Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“

Иконичната шапка и камшик отново слага неподражаемият Харисън Форд. Компания му правят Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като основния антагонист Волер.

Действието на филма се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер –бивш нацист и настоящ член на НАСА. Волер е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и когато Инди има какво да каже по въпроса. Той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите. Единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена.

Филмът ще бъде жадуваното от феновете завръщане

Заявка, която се потвърждава и от атрактивния първи трейлър, който разкрива много от стила, атмосферата и запазените марки на обичаната поредица. Трейлърът също така ни уверява, че Инди не е загубил и частица от чара си и от хъса, с който се хвърля в приключенията, доказвайки за пореден път, че въпросът не е в годините, а в „навъртените километри“. Този юни, приключението си има име и то е Индиана Джоунс.

Режисьор на „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“ е Джеймс Манголд (ЛоганПълно ускорение). Той е и сценарист, наравно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт, по образи създадени от Джордж Лукас и Филип Кауфман. В ролите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс и др. Продуценти са Франк Маршал, Катлийн Кенеди и Саймън Емануел, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.

Очаквайте „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“ само в кината и IMAX от 30 юни.


Прочетете още: Започват снимките на филма „A Haunting in Venice“

Най-новото от седмицата в MADAMSKO: