HomeИНТЕРЕСНОИндиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Индиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Индиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Индиана Джоунс ще ни отведе отвъд пределите на времето

Най-известният археолог и един от най-великите филмови герои на всички времена Индиана Джоунс се завръща за ново грандиозно приключение.

„Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“

Иконичната шапка и камшик отново слага неподражаемият Харисън Форд. Компания му правят Джон Рис Дейвис като емблематичния за поредицата Салах, Фийби Уолър-Бридж като кръщелницата на Инди Хелена и Мадс Микелсен като основния антагонист Волер.

Действието на филма се развива през 1969 година, когато космическата надпревара достига точката си на кипене. Известният археолог и приключенец Индиана Джоунс е разтревожен, след като Американското правителство вербува бивши врагове от Втората световна война, в отчаян опит да изпревари Съветския съюз. Един от тях е Волер –бивш нацист и настоящ член на НАСА. Волер е замесен в програмата за кацането на Луната и е твърдо решен да прекрои света, както на него му изнася. Но не и когато Инди има какво да каже по въпроса. Той се впуска в шеметна надпревара с времето, за да попречи на нацистите. Единствената (съмнителна) помощ, на която може да разчита, е на своята кръщелница Хелена.

Филмът ще бъде жадуваното от феновете завръщане

Заявка, която се потвърждава и от атрактивния първи трейлър, който разкрива много от стила, атмосферата и запазените марки на обичаната поредица. Трейлърът също така ни уверява, че Инди не е загубил и частица от чара си и от хъса, с който се хвърля в приключенията, доказвайки за пореден път, че въпросът не е в годините, а в „навъртените километри“. Този юни, приключението си има име и то е Индиана Джоунс.

https://www.youtube.com/watch?v=VZ_ntczaJ7g

Режисьор на „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“ е Джеймс Манголд (ЛоганПълно ускорение). Той е и сценарист, наравно с дуото Джез и Джон-Хенри Бътъруърт, по образи създадени от Джордж Лукас и Филип Кауфман. В ролите са Харисън Форд, Джон Рис Дейвис, Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук, Антонио Бандерас, Тоби Джоунс и др. Продуценти са Франк Маршал, Катлийн Кенеди и Саймън Емануел, а изпълнителен продуцент е Стивън Спилбърг.

Очаквайте „Индиана Джоунс и часовникът на съдбата“ само в кината и IMAX от 30 юни.


Прочетете още: Започват снимките на филма „A Haunting in Venice“

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: