HomeИНТЕРЕСНОДецата на известни българи в кулинарно приключение

Децата на известни българи в кулинарно приключение

Лора Добрева в "Черешката на тортата"

Децата на известни българи в кулинарно приключение

Децата на Иво Танев, Мира Добрева, Наско от Б.Т.Р., Иван Балсамаджиев и Асен Кисимов превземат “Черешката на тортата”

Албена Танева, Лора Добрева, Мартина Пенева, Ангелин Балсамаджиев и Йордан Кисимов демонстрират кулинарни умения по NOVA. Освен това те ще разкажат интересни истории от детството с популярните родители. Приятелската атмосфера и усещане за уют също няма да липсват.

Албена Танева ще поднесе фино и елегантно меню с балансирани вкусове в понеделник

Тя е позната с нежния си глас и вдъхновяващата поредица „Хвърчащите хора“ в предаването „На кафе“, Тя има сложната задача да запази семейната чест в „Черешката на тортата“ след впечатляващите участия на баща си Иво Танев.

В менюто й са включени нетипични комбинации като скариди с манатарки и прясно сирене с кадаиф. Химията между участниците ще бъде усетена още с влизането. Компанията много бързо ще открие, че споделя обща страст към определена напитка. Коя е тя и как ще я уважат в следващите дни?

Децата на известни българи в кулинарно приключение

Във вторник Йордан Кисимов посреща гостите си със страхотно чувство за хумор и самоирония

Съвременният интелектуалец ще заложи на цветни ястия от сезонни продукти и контрастиращи вкусове, които максимално представят неговата личност и душа.

Освен вкусните гозби, менюто му ще проследи линията на мавруда и всеки компонент ще бъде придружен от подходящо питие. Синът на българския актьор Асен Кисимов няма да пести креативност и ще се докаже като експериментатор в кухнята. Малко по-късно пък едно изказване на Мартина неочаквано ще разсмее звездната компания до сълзи.

Дъщерята на журналиста Мира Добрева – Лора ще посрещне гостите в уютния дом на майка си в сряда

Младото момиче е инфлуенсър и работи в рекламна агенция, Тя ще си постави висока летва да приготви вкусна храна с италиански привкус.

Въпреки че се определя като срамежлива и стеснителна, Лора ще даде заявка, че умее да приготвя най-добрия тиквеник. Рецептата я знае от баба си. По време на вечерята ще цари добро настроение, а креативните опити на останалите гости да разберат дали сърцето на Лора е заето най-накрая ще се увенчаят с успех.

В четвъртък кухнята се превръща в сцена за младата актриса с рок в кръвта Мартина Пенева

В своята вечер тя ще събере Изтока и Балканите с амбициозно и интернационално меню, което ще даде простор на артистичната й душа. За Мартина ще бъде важно храната да бъде споделена, а приготвянето й комбинация от познати рецепти и предизвикателства.

Сред апетитните идеи на дъщерята на Наско от Б.Т.Р. ще попаднат салата фатуш, домашно приготвени разядки и бавно готвени телешки бузи. Какъв неочакван коз ще изкара Мартина от ръкава си и какви интересни разговори предстоят на масата?

Запомнящ се финал на седмицата ще сложи Ангелин Балсамаджиев

Той е сценарист в предаването „На кафе“ и писател. Наследникът на Иван Балсамаджиев ще демонстрира страхотно чувство за хумор и кулинарни умения. Тънката червена линия в избора на ястия ще следва корените му и местата, на които се е чувствал добре.

Това за гостите ще означава сръбско предястие с родопска гарнитура, троянски разядки в големи количества и основно, което ще ги остави без думи. Вечерта и изненадата на Ангелин ще хвърли компанията в океана на емоциите и истински ще ги трогне до сълзи.


Прочетете още: Иво Димчев за скритата и несподелена любов между приятели

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: