HomeМОДАТоалет според зодията за Нова година 2023

Тоалет според зодията за Нова година 2023

Тоалет според зодията за Нова година 2023

Тоалет според зодията за Нова година 2023

Символът на 2023 г. ще бъде Черният воден заек, който ще влезе в сила на 22 януари.

Въпреки това си струва да се подготвите за среща с пухкавото животно и да обмислите облеклото си за празника предварително. Когато избирате тоалет за най-вълшебната нощ в годината, вслушайте се в съветите на астролозите. Избягвайте определени нюанси и комбинации и Заекът със сигурност ще ви даде щастие. Правилно композираният образ ще повлияе не само на настроението ви в новогодишната нощ, но и на цялата година като цяло, така че предлагаме да го обмислите сега.

Рокля с пайети за нова година
Снимка: Freepik

Какво точно не трябва да се носи?


Кожени изделия
Заекът определено няма да оцени подобен избор. Символите на лукса (дори изкуствените), уви, няма да донесат богатство през Новата година.


Зебра
Обикновените черно-бели ивици върху дрехите няма да имат най-добър ефект върху вътрешното ви състояние в празнична нощ.


Бял цвят
Тъй като покровителят на предстоящата Нова година е Черният заек, съветваме ви да се откажете от идеята да се обличате изцяло в бяло

Какво трябва да избягва вашата зодия?

Овен (21 март – 20 април)


Червеното, символизиращо елемента огън, може да предизвика конфликти и недоразумения с хората около вас, така че трябва да изберете облекло в по-малко ярки цветове. Обърнете внимание на пастелните цветове, за да изглеждате нежни и романтични в този ден.

Телец (21 април – 21 май)


Пропуснете по-светлите нюанси на зеленото, ако не искате хора, които шепнат зад гърба ви и говорят за вас в новогодишната нощ (и годината след това). Добър избор би била малка черна рокля, както и всяко розово облекло.

Черна рокля за Нова година
Снимка: Freepik

Близнаци (22 май – 21 юни)


Елиминирайте животинските щампи във визията си, от орнамент на питон до чанта с ефект на крокодил. В противен случай има шанс да бъдете неразбрани. Ще ви даде положителна нагласа за следващата година и ще ви отърве от лошите мисли ярко жълт цвят.

Рак (22 юни – 22 юли)


Сините и сребристите цветове ще ви помогнат да зарадвате и успокоите водния заек. По-добре е да приберете дрехи от златисти нюанси в гардероба, за да не развалите празничното настроение за себе си и вашите близки.

Лъв (23 юли – 22 август)


Лилавият цвят няма да донесе нищо добро. Червеното, напротив, е идеално за празнуване на Нова година: в облекло от огнени нюанси ще привлечете възхитени погледи.

Дева (23 август – 22 септември)


Внимавайте с черното: то може да ви навява тъжни мисли в новогодишната нощ. Всички ярки нюанси и флорални щампи в изображението ще ви помогнат да ги прогоните и да изглеждате романтично.

Червена рокля за Нова година
Снимка: Freepik

Везни (23 септември – 22 октомври)


Има шанс в розово облекло да се почувствате ограничени в тази магическа нощ. За да не се комплексирате, изберете черни или кафяви цветове, а също и експериментирайте със стила.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)


Запазването на спокойствие по време на празничната суматоха няма да работи, ако носите бордо. Нека да преобладава златото: както бижутата, така и детайлите на роклята могат да бъдат такива.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)


Кажете не на строгите линии и тъмните нюанси, за да избегнете конфликти. Можете да се почувствате възможно най-щастливи в този ден благодарение на присъствието на портокал във визията си.

Козирог (22 декември – 19 януари)


Не носете дрехи и аксесоари със златисти нюанси, ако искате да се предпазите от неочаквани разходи през Новата година. Най-хубаво ще изглеждате в нежно розово или пастелно облекло.

Бяла рокля за Нова година
Снимка: Freepik

Водолей (20 януари – 18 февруари)


Забравете за червения цвят: заради него няма да можете да се отпуснете и да се забавлявате. Правилното решение би било да изберете жълто-оранжеви нюанси.

Риби (19 февруари – 20 март)


Светлите цветове, включително млечните, могат да повлияят негативно на настроението ви и да развалят празника. Облеклото в любимите цветове на Черния заек – синьо или черно – ще ви донесе късмет през Новата година.

Източник


Прочетете още: Малката черна рокля – най-мадамският тоалет


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: