Трансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Трансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Екшън спектакълът „Трансформърс: Възходът на зверовете“ ни отвежда на пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид Трансформъри

Какво да очакваме?

През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата ни. В дългогодишната битка на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред много заплахи – и в миналото, и в бъдещето, но точно срещу такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична битка? 

Първият трейлър на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ разкрива спиращите дъха технически достижения и мащабите на амбициозната продукция, но загатва и за емоционалното сърце на филма, което, по подобие на Бъмбълби, лежи върху човешката история в центъра – история, която ще допадне както на утвърдените фенове на поредицата, така и на тези, които за първи път се сблъскват със светa на трансформиращите се роботи.

Режисьор на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2). Филмът е по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео. 

Отприщваме първичната си сила с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ от 9 юни само в кината на 3D и IMAX 3D. 


Прочетете още: Започват снимките на филма „A Haunting in Venice“

Най-новото от седмицата в MADAMSKO: