HomeИНТЕРЕСНОТрансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Трансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Трансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Трансформърс ще ни отведе на експлозивно пътешествие около света

Екшън спектакълът „Трансформърс: Възходът на зверовете“ ни отвежда на пътешествие около света, в което ще се срещнем с нов, поразителен вид Трансформъри

Какво да очакваме?

През 1994 година, двойка археолози от Бруклин се натъкват на древен конфликт, който заплашва да разруши планетата ни. В дългогодишната битка на Автоботите и Десептиконите на Земята се включват три враждуващи фракции на Трансформърите – Максимали, Предакони и Тероркони. Изправяли сме се пред много заплахи – и в миналото, и в бъдещето, но точно срещу такава не сме! Какво е мястото на човечеството в тази епична битка? 

Първият трейлър на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ разкрива спиращите дъха технически достижения и мащабите на амбициозната продукция, но загатва и за емоционалното сърце на филма, което, по подобие на Бъмбълби, лежи върху човешката история в центъра – история, която ще допадне както на утвърдените фенове на поредицата, така и на тези, които за първи път се сблъскват със светa на трансформиращите се роботи.

Режисьор на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ е Стивън Кейпъл Джуниър (Крийд 2). Филмът е по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър. В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе. Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Парйм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове ще чуем още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео. 

Отприщваме първичната си сила с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ от 9 юни само в кината на 3D и IMAX 3D. 


Прочетете още: Започват снимките на филма „A Haunting in Venice“

Най-новото от седмицата в MADAMSKO:

Share With: