HomeИНТЕРЕСНОНай-новият сериал „Вина“ с над 300 души на галапремиерата

Най-новият сериал „Вина“ с над 300 души на галапремиерата

Актьорите на галапремиерата на новия сериал на БНТ „Вина“

Най-новият сериал „Вина“ с над 300 души на галапремиерата

Сериалът, в който мръсните тайни, любовта и изневярата се преплитат с несломимия вътрешен порив да създаваш

Зад проекта стои екип от доказани професионалисти. Изпълнителен продуцент е Надежда Цветкова, а сценаристи – Екатерина Николова, Ваня Николова и Нели Димитрова. Сериалът е режисиран от  Нина Алтъпармакова с оператори Калоян Божинов и Георги Гвоздев. Композитор е Петър Дундаков. Специално участие има и виненият специалист – Вили Гълъбова. 

На 19 декември се проведе официалното представяне. На него присъства целият актьорски и творчески състав. По червения килим минаха още и много телевизионни водещи, кино звезди, филмови критици и инфлуенсъри. Те изгледаха пилотния епизод, като пожелаха успех на сериала.

Емил Кушлуков и Виктор Божинов
Емил Кушлуков и Виктор Божинов

Благодаря на всички, че дойдохте на този празник – премиерата на сериала „Вина“. Когато преди години решихме да заложим идеята и да финализираме този сериал по време на филмовата сесия, знаех, че той ще е добър, но не знаех, че ще стане чак толкова добър. Разбира се, това се дължи на голямата заслуга на екипа, който стои зад него и на режисьора Виктор Божинов, който вложи всички усилия да го направи.“, заяви Генералният директор на Българската национална телевизия г-н Емил Кошлуков.

Семейната драма „Вина“ започва от 5 януари 2023 г. – четвъртък в 21:00 ч.

Сериалът включва 12-серии, в които се преплитат две основни теми – за вѝното и за винáта, която човек изпитва в различни ситуации в своя живот. 

Елена Телбис и Владимир Зомбори
Елена Телбис и Владимир Зомбори

В центъра на сюжета във „Вина“ е Филип (в ролята е Владимир Зомбори). Той се завръща от Америка, за да продаде винарната на починалия си вуйчо. Бизнесът, който наследява обаче, се оказва в тежко състояние. Филип трябва да се справи с много натрупани дългове, недоволни служители и тонове залежало вино. 

Историята ни среща и с талантливата и фанатично отдадена на работата си млада еноложка Елина (в ролята е Елена Телбис) и скрития съдружник Андрей (в ролята е Михаил Билалов). Той саботира работата на винарната в името на личната си облага. И докато Филип заедно с Елина и други свои съмишленици се опитва да възроди винарната и да опази целостта на своето семейство, наяве започват да излизат тъмни тайни от миналото, а героите се борят, всеки по свой начин, с горчивото чувство за вина…

корица Вина

„Вина“ е история за общочовешките теми като премълчаната в миналото истина, която капка по капка си проправя път към настоящето, любовта и изневярата, от която никой не е застрахован. В сериала зрителите ще се срещнат и с несломимия вътрешен порив да създаваш, оставяйки след себе си следа, изконния дълг към семейството и уважението към труда на предците, но и с неутолимото желание за власт и пари, със скритото лице на бизнеса и пристъпването на моралните граници.

Официален трейлър:


Прочетете още: Излезе музиката от сериала „С река на сърцето“

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: