HomeИНТЕРЕСНОРиана показа сина си в сладко видео в TikTok

Риана показа сина си в сладко видео в TikTok

Риана показа сина си в сладко видео в TikTok

Риана показа сина си в сладко видео в TikTok

Риана и A$AP Роки посрещнаха първото си бебе през май 2022 г., а сега – месеци по-късно, го показаха и на своите фенове.

34-годишната музикална икона сподели първия официален видеоклип на детето си и го направи с дебют в TikTok, както посочва People.

Видеоклипът е с продължителност 45 секунди и може да се види как синът на двойката гука и се усмихва на майка си, която се чува на заден план. „Опитваш ли да вземеш телефона на мама?“ пита тя малкото си момче.

По-късно в клипа синът на Риана и A$AP Роки сладко се прозява, докато гледа през прозореца на колата. Към момента, клипът е гледан от над 18 млн. души и е харесан над 5 млн. пъти в рамките сам на два дни.

Носителката на Грами за първи път разкри през януари, че очаква първото си дете от A$AP Rocky

След като беше снимана с бременно коремче в Ню Йорк, източник на PEOPLE сподели, че Риана е „развълнувана да бъде майка“ и „не може да бъде по-щастлива“.

По време на бременността си Риана демонстрира емблематични стилове за майчинство, които често излагат на показ голото си коремче. Риана и A$AP Rocky посрещнаха сина си през май, но все още не са обявили публично името му.

Риана бременна 2
Снимка: Diggzy/Jesal/Shutterstock
Риана бременна 1
Снимка: Mike Coppola/Getty
Риана бременна 3
Снимка: Kevin Mazur/Getty

Прочетете още: Селин Дион и нейното нелечимо здравословно състояние

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: