HomeИНТЕРЕСНОМасажен стол за Коледа?

Масажен стол за Коледа?

Масажен стол на Коледа

Масажен стол за Коледа?

Да, когато мислите за коледен подарък, едва ли масажният стол е първото нещо, за което се сещате, но след като обмислите идеята и се запознаете с ползите, най-вероятно това ще се превърне в идеалния избор

Предстои ни време, което ще прекараме със семейството – пълно с уют и топлина. С наближаването на предстоящите коледни и новогодишни празници еуфорията от намирането на перфектния подарък става все по-голяма. За да благодарим на близките и да ги зарадваме, упорито търсим коледен подарък, който да е необичаен, практичен и интересен.
Днес идеите за подаръци са изключително много. Какво ще кажете обаче за масажен стол? Подобен подарък със сигурност е полезен, но и запомнящ се.


Малко са продуктите, които могат да надхвърлят неговата функционалност, особено по отношение на здравето. Подаряването на масажен стол олицетворява истинска грижа. Масажът облекчава болките в мускулите, подсилва имунната система, премахва стреса. Той ще промени наистина живота, на човекът, който го получи. Масажната терапия е по-ефективна за подобряване на здравето, когато се прилага редовно. Ето защо, за разлика от повечето подаръци, масажният стол може да осигури ежедневен релакс. Редовният масаж отпуска натрупаното напрежението, подобрява циркулацията на кръвта и освобождава хормона на щастието – ендорфин.


Този подарък ще остане дълго в сърцето на получателя.

С него даряваме грижа и отношение. На прага на новата година отделяме време за равносметка и определяне на новите си цели, а първата стъпка към постигането им е здравословния начин на живот, грижа за здравето и планирана почивка. Удобството, което масажния стол у дома предлага е, че с него всичко това е по-лесно. Коледният подарък е знак за любовта ни и затова е важно да се доверим на доказана марка.
Насладете се на цялостен релакс от главата до петите. Впечатляващата рефлексотерапия, заедно с масажа на ходилата, успяват да симулират до съвършенство усещането за докосване от професионалист. Въздушните възглавници на креслата пък следват прецизно извивките на тялото и се адаптират сами.


При избирането на масажен стол за коледен подарък, е хубаво да обърнем внимание на нуждите на човека, за когото го избираме. Например, ако той работи изправен и се бори с болки в краката, столът с ролков масаж на краката с двустранно странично разтриване с въздушни възглавници и ролков масаж на прасци е перфектния избор. За човек с мускулно напрежение във врата или раменете е подходящ стол с дълбокотъканен масаж. С него може да се насочат масажиращите „ръце“ конкретно към болното място.


Внимателно проектираната продуктова гама на масажните столове KOMODER включва кресла с различен набор от функции.

От най-основните, като масаж на прасци или стъпала, до най-модерните технологични решения, включително Zero Gravity и SL-шина. Можем да избираме от масажиращия стол с нагряване Marina 2 Medical​​ или стола, съчетаващ най-модерната технология с превъзходен дизайн PRIME. Столът е със стабилизирана шина, която амортизира излишните усещания и оставя усещане за безтегловност – изчистен масаж.

Масажните столове KOMODER помагат на тялото да се отпусне и да преодолее напрежението от деня благодарение на своите фукционалности. Можем да избираме между моделите с масажиращи програми върху гърба – върху цервикалната или лумбална област, ръцете и краката. С качествен масажен стол подаряваме релаксация, благополучие и здраве едновременно. А нима това не е идеалният коледен подарък?


Прочетете още: Книги, които трябва да прочетете тази Коледа


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: