HomeИНТЕРЕСНОКакво се случва с любимите ни коледни филмови актьори

Какво се случва с любимите ни коледни филмови актьори

Какво се случва с любимите ни коледни филмови актьори

Какво се случва с любимите ни коледни филмови актьори

По Коледа има редица празнични филми, към които всяка година се връщаме отново и отново заради страхотните филмови актьори.

„Сам вкъщи“, „ Елф “ и „Умирай трудно“ са класики, но какво се случва с актьорския състав след главната им роля в тях?

„Сам вкъщи“ – Маколи Кълкин

Маколи Кълкин
Снимка: 20th Century Studios

Той винаги ще бъде свързван с емблематичната си роля на Кевин Макалистър в „Сам вкъщи “ и нейното продължение „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“.

Актьорът е едно от най-успешните деца актьори на всички времен. След много успешни години като дете звезда той си взе почивка от актьорството. Тази пауза продължи от 1994 г. до 2003 г., в който момент той участва в Will & Grace и Party Monster. Наскоро участва в American Horror Story: Double Feature през 2021 г.

По време на снимките на шоуто на ужасите актьорът посрещна първото си дете със съпругата си Бренда Сонг, син на име Дакота Сонг Кълкин.

Гросман каза: „Неговата партньорка Бренда Сонг беше бременна, когато започнахме, и всъщност роди, докато снимахме… Той беше с нея, когато тя роди, но след това трябваше да работи два дни по-късно. (Той) Донесе пури за всички и беше най-гордият баща, толкова влюбен в нея и толкова развълнуван от тази нова глава в живота му .“

Хилари Улф Саба, която изигра сестрата на Кевин Меган, се оттегли от актьорството и продължи да има успешна спортна кариера. Тя се състезава по джудо на Летните олимпийски игри през 1996 г. и 2000 г. , където представлява Съединените щати.

През декември 2021 г. Девин Ратрей, който изигра Бъз, беше арестуван в Оклахома за предполагаемо домашно нападение и побой на тогавашната му приятелка, според E! News. Той отрече обвиненията и беше освободен срещу гаранция от 25 000 долара в рамките на 15 минути след заснемането на снимката му, според доклад на TMZ по това време.

Къде са актьорите от „Как Гринч открадна Коледа“ сега?

Как Гринч открадна Коледа
Снимка: Universal/Getty Images

„Как Гринч открадна Коледа“ е друг класически коледен филм, който адаптира емблематичната книга на д-р Сюс, а Джим Кери е в главната роля.

Кери, разбира се, продължава да има плодотворна актьорска кариера, откакто участва в „Гринч“ през 2000 г. Неговите хитови филми, откакто направиха коледния филм, включват „Блясъкът на чистия ум“, „Всемогъщият Брус“ и „Соник: Филмът“.

Тейлър Момсен, която играе Синди Лу Кой, продължи да играе в оригиналния сериал „Клюкарката“, преди да смени актьорството с музика и да основе рок групата The Pretty Reckless през 2009 г.

Кристин Барански, Моли Шанън, Бил Ъруин и Джефри Тамбор продължиха да играят след ролите си в „Как Гринч открадна Коледа“. Барански последно участва в „Добрата битка“, който приключи с шестия си сезон на 10 ноември.

Къде са сега актьорите от „Умирай трудно“?

филм Умирай трудно
Снимка: 20th Century-Fox/Getty Images

Умирай трудно е един от онези филми, чието място като коледен филм постоянно се оспорва, но все още се смята за празничен фаворит.

Във филма Брус Уилис играе Джон МакКлейн, детектив от нюйоркската полиция, който трябва да си пробие път през кулата Накатоми Плаза, когато тя е превзета от злодея Ханс Грубер (изигран от Алън Рикман) на Бъдни вечер.

Уилис има изключително успешна кариера като актьор, както преди, така и след филма от 1988 г. Той е участвал в Армагедон, Град на греха и Криминале и още редица други. През март 2022 г. семейството на Уилис обяви, че той ще се оттегли от актьорството, след като беше диагностициран с афазия.

След „Умирай трудно“, Рикман участва в много емблематични филми, включително другия празничен филм „Наистина любов“ и „Хари Потър“, в който играе Сивиръс Снейп. Актьорът почина от рак на панкреаса на 14 януари 2016 г. на 69-годишна възраст.

Кларънс Гилиард-младши играе техническия специалист Тео във филма. Той почина на 66-годишна възраст, съобщи университетът на Невада, Лас Вегас на 28 ноември.

Реджиналд ВелДжонсън участва в „Умирай трудно“ като сержант от полицията в Лос Анджелис Ал Пауъл. Той продължи да се появява в сериала „Семейни въпроси“ от 1989 до 1998 г. Също така участва в озвучаване и предавания.

Въпреки че са изминали години откакто тези филми са излезли, радостта и настроението, които се усещат, когато ги гледате, са част от годишния коледен ритуал.

Източник


Прочетете още: Актьори в младостта си и днес

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: