HomeИНТЕРЕСНО„Галерия Кадифе” – всеки иска да пазарува поне веднъж от там

„Галерия Кадифе” – всеки иска да пазарува поне веднъж от там

сериал „Галерия Кадифе”

„Галерия Кадифе” – всеки иска да пазарува поне веднъж от там

Най-гледаният испански сериал може да гледаме по БНТ и обещава да ни впечатли с неочаквани развръзки и вълнуващ сюжет

Започна излъчването на красивата испанска телевиознна поредица Колекция „Кадифе“. Сериалът разказва за мястото, в което всеки би искал да пазарува поне веднъж в живота си – „Галерия Кадифе”. На това място се преплитат най-елегантните и скъпи тоалети с красивата, но трудна любов между богат наследник – Алберто Маркес и талантлива шивачка – Ана Рибера.


В първия епизод на успешната поредица, зрителите на БНТ 1 ще видят разказ за ден от живота на Ана. Тя заедно с приятелите си се готви за посещението на голям инвеститор в новата модна къща „Кадифе“ в Барселона. Шокираща загуба помрачава грандиозното откриване.


Испанският сериал съчетава важни промени, като 50-те и 60-те години на ХХ век са важни в историята на облеклото с прехода от висша мода към „прет а порте“. Тогава изкуството на дизайнерите става достъпно за всички. Тенденциите в тоалетите – от консерватизъм към въображение – съпътстват промените в социалните отношения – от традиции към свобода. С тази мисъл сценаристите изграждат луксозната империя с визията на „ар деко“ в Мадрид, аналогична на Лафайет и Пертегас.


Колекция „Кадифе“ е най-гледаният испански сериал с почти 5 милиона зрители в праймтайм. Произведен е от продуцентската компания „Бамбу“ /“Гранд хотел“/ с 500 000 евро бюджет за всеки епизод. Официален разпространител е „Бета филмс“ с продажби в Италия, Франция, Нова Зеландия, Китай и др.


Сценаристи на испанската поредица са Рамон Кампос и Хема Нейра. Режисьор е Густаво Рон, а музиката е от Лусио Годой. В ролите участват Марта Асас, Асиер Ечеандиа, Адриан Ластра, Хавиер Рей, Льоренц Гонсалес и др.


Прочетете още: След “Пам & Томи”: Памела Андерсън със свой документален филм

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: