HomeИНТЕРЕСНОКаква ще бъде годината за нас според рождената ни дата?

Каква ще бъде годината за нас според рождената ни дата?

Каква ще бъде годината за нас според рождената ни дата?

Каква ще бъде годината за нас според рождената ни дата?

Излизаме от годината с много двойки и влизаме в една нова година под знака на библейското 7.

Честита Нова 2023 година! Дано донесе на всеки желаното, а на света мир! Защото независимо от расата и религията всеки мечтае за най-обикновени, човешки неща – за дом, семейство, любов, за реализация и щастие.

Излизаме от годината със струпването на многото двойки. И това е добре, защото струпването на едно число води до негативното му проявление. Влизаме в една нова година под знака на библейското 7, съставено освен от двойки и от творческото, изпълнено с лекота и късмет 3. Числото 7 е знак за мъдрост, философия и духовно израстване. За страната ни се очаква хармонизиране с акцент върху ролята на семейството, състраданието, благотворителността и взаимопомощта. Важното за 7 е, че парите идват, когато се работи за кауза.

нумерология1
Снимка: Freepik.com

Всеки от нас се появява на този свят със своя ПИН от Вселената – датата на раждане

За да изчислим каква е за нас определена година според нумерологията, трябва да направим няколко прости аритметични действия, редуцирайки до едноцифрено число всяка величина. Нека първо съберем числата на годината 2023 – 2 + 2 + 3 = 7. Това е числото на универсалната година.

В рождената ни карта има три цифрови стойности: числото на деня, на месеца и на годината. Числото на годината е нашата „даденост“. Сборът от числото на деня и месеца дава нашето „придобитие“. Точно тази величина е важна, когато изчисляваме личната си година. Просто я събираме с числото на текущата универсална година.

Ето пример за човек, роден на 7 август. Събираме числата на деня и месеца: 7 + 8  и получаваме 15. За да стигнем до едноцифрено число, събираме 1 и 5 и получаваме 6. Човекът от нашия пример е с придобитие 6. Следващото просто действие е да съберем 6 с числото на универсалната година 7:

6 + 7 = 13 = 4 – т.е. човекът от примера  е с лична година 4.

От тук нататък е много лесно да разберем всеки месец под знака на какво число е за нас. Просто събираме числото на месеца с числото на личната му година. За човека от нашия пример януари (1) ще бъде равен на 1 + 4 = 5.

В нумерологията извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число

Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4.

нумерология2
Снимка: Freepik.com

Ако вашето придобитие (редуцираният сбор на числото на раждане и месеца на раждане) е:

Едно

Годината за вас ще бъде изключително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. Януари ще бъде месец, в който е добре да приключвате започнатите проекти и да направите равносметка на свършеното. Не е добре да се сключват съюзи в личен и бизнес план. Можете да започнете нови проекти единствено в чужбина.

Две

Годината за вас ще бъде приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добре за сключване на брак (в краен случай, ако това е наложително, по-щадящо ще бъде,  да го направите през април). За вас януари ще бъде месец на пробивност и на поставяне на начало на проект в рамките на годината.

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализацията ви в неочаквани сфери. В любовта също се ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията ви с постоянния ви партньор. Януари за вас ще бъде месец на дипломацията, на изглаждането на стари конфликти, акцентът ще пада върху партньорството, както и върху жените в живота ви /майка, дъщеря, сестра, любима/. Има опасности за здравето, така че проявете повече внимание.

Четири

Ако придобитието ви е 4, личната ви година ще отвори интереса ви към окулното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и  дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Януари ще бъде с акцент върху творчеството, приятелствата, стремежа към добронамереност и светлина. Ще ви върви в личен и професионален план.

Пет

Ако придобитието ви е 5, личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Поемете въздух, но не се пилейте! Януари ще ви припомни, че трябва да минете по четирите страни на квадрата, ще има за вас дисциплиниращ характер и ще ви затрупа с работа. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех.

Шест

Ако вашето придобитие е 6, влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Има риск за заболявания. Януари обаче ви дава възможност да си поемете въздух, носи ви късмет, възможности, нови приятели, флиртове и стегнати куфари за командировки, но и за желани пътешествия.

Седем

Ако придобитието ви е 7, влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Януари е месец на сбъдването на всичко, за което упорито сте полагали труд. Носи ви пълен успех както в личен план, така и в социален и професионален. Любов и финанси – всичко е на макс.

Осем

Ако придобитие ви е 8, влизате в лична година под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна – тя ви дава възможност да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Януари е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване.

Девет

Ако придобитието ви е 9, влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Януари ви носи пълен успех в личен и финансов план. Получавате нови възможности за професионална реализация. В партньорствата се раждат напредничави идеи и се чувствате прекрасно както с любимите хора, така и с колегите.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. 
Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете още: 3 съвета за успешна 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: