HomeИНТЕРЕСНОКайли Дженър се раздели с рапъра Травис Скот

Кайли Дженър се раздели с рапъра Травис Скот

Кайли Дженър се раздели с рапъра Травис Скот

Кайли Дженър се раздели с рапъра Травис Скот

Раздялата на Кайли Дженър с Травис Скот е темата на разговори през последните дни.

Вече няколко години тяхната връзка е обект на медийно внимание. Двойката, която има четиригодишна дъщеря Сторми и син, който е на почти една година, отново се раздели.

Кайли прекара празниците в Аспен

Кайли Дженър и дъщеря ѝ Сторми
Снимка: Instagram/@kyliejenner

Дженър прекара коледно-новогодишните празници в Аспен, Колорадо, със своите деца и приятели. Сред приятелите на най-младата милиардерка, както я определи Forbes през 2019 г., бяха Хейли и Джъстин Бийбър, Стаси Караниколау и други.

Според източник на US Weekly, двойката е трябвало да прекарат празниците заедно, но Кайли е предпочела да бъде с приятелите и семейството си в Аспен. Източникът добавя, че това се е случвало доста често и към момента се знае, че двамата са отново разделени. Въпреки това, те си остават приятели и страхотно съчетават родителските си задължения.

Кайли и Травис започнаха своята връзка през 2017 г.

Кайли Дженър и Травис Скот
Снимка: Abaca

След дългогодишната си връзка с рапърът Tyga, Кайли се втурна бързо в нова връзка. През 2017 г. стана ясно, че тя излиза с Травис, а в началото на 2018 г. посрещнаха дъщеричката си Сторми. От тогава те са неразделни и отбягват да споделят публично детайли за своята връзка. През февруари миналата година двамата посрещнаха своя син, чието име все още не е известно.

През октомври, рапърът бе обвинен в изневяра

В социалното пространство моделът Rojean Kar разпространи снимки и текстови съобщения с Травис. Рапърът отхвърли обвиненията и посочи, че не познава това момиче.

Досега нито Кайли, нито Травис са говорили за раздялата, така че тези слухове лесно могат да бъдат просто това: слухове.


Прочетете още: Ким Кардяшиян и Кайли Дженър отправиха критика към Instagram

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: