HomeСЪБИТИЯИталианската реге-банда Mellow Mood с концерт в София

Италианската реге-банда Mellow Mood с концерт в София

реге-бандата Mellow Mood

Италианската реге-банда Mellow Mood с концерт в София

Mellow Mood идват в България с новия си албум Mañana на 11.02.2023 в Sofia Live Club

Често асоциираме Италия с едни от най-вкусните десерти или с едни от най-красивите Ренесансови творби. Италианската музика обаче е един от върховните изрази на музикалното изкуство в Европа. През последните години Италия е домакин на много музикални фестивали от всякакъв вид от класически, рок до джаз и поп фестивали.

Дори и да не владеете отлично италианският език, не се безпокойте – все пак музиката не разчита на думи, а на емоции. Тя ни свързва, дава ни възможността сами да комуникираме посланията ѝ по наш собствен начин.

Реге-банда Mellow Mood идва в България

Най-успешната италианска реге-банда Mellow Mood идва в България с чисто новия си албум Mañana, както и с най-големите си хитове, за да потопи музикалните фенове в света на РЕГЕТО и Dub музиката. Mañana е записан, миксиран и продуциран от култувия Paolo Baldini Dubfiles.

Жънещите успехи из цяла Европа музиканти ще гастролират в над 20 града в Европа.

България е част от Европейското турне на групата.

реге-бандата

В Sofia Live Club на 11 февруари Mellow Mood ще ни пренесат в пъстрия свят на РЕГЕТО, представяйки на публиката уникална смес от автентичния звук и най-новите тенденции в ямайската музика. Имащи зад гърба си хиляди последователи, европейско признание и участия на фестивали от ранга на Rototom Sunsplash и Sziget италианските реге машини обещават отново незабравимо преживяване за българските си фенове.

Вратите отварят в 20:00 часа. Mellow Mood излизат на сцената в 21:00 часа. Ще имате възможността да си закупите билети и на деня на събитието.

Не пропускайте възможността да се насладите най-успешната италианска реге-банда Mellow Mood. Но побързайте – ранните билети са с ограничено количество.


Прочетете още: Кои ще бъдат най-големите турнета през 2023 г.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: