HomeИНТЕРЕСНОКакво казва дължината на пръстите за характера на човек

Какво казва дължината на пръстите за характера на човек

Какво казва дължината на пръстите за характера на човек

Какво казва дължината на пръстите за характера на човек

Според проучвания дължината на безименния пръст зависи от мъжкия хормон тестостерон, който може да има пряко влияние върху формирането на личността.

Какви други интересни факти могат да разкажат вашите ръце за вас?

Безименният пръст на лявата ръка е по-дълъг от показалеца

Жена със сложена ръка пред лицето
Снимка: Westend61 / Getty Images

Според Temaretik, такива хора често са много привлекателни, чаровни и харизматични. Имат отлични комуникативни умения. Те знаят как да привлекат вниманието и да го задържат. Те не се страхуват да поемат рискове и това е от полза най-вече за тях. Ако нещо не върви според плана им, те не падат духом, защото има и други алтернативи.

Следователно хората с пръсти с такава дължина обикновено успяват във всичките си начинания. Винаги си поставят амбициозни цели и обикновено постигат много. Някои може да ги нарекат твърде агресивни, но вината за това е само тяхната природа и повишените нива на тестостерон.

Показалецът на лявата ръка е по-дълъг от безименния

Ръка върху кожата
Снимка: Getty Images

Хората, чийто безименен пръст е малко по-къс от показалеца, са много самоуверени и доста самодостатъчни. Те са родени лидери и могат да се справят с групи с лекота. Те са спокойни и уравновесени. Нищо не може да ги ядоса.

Обикновено те не са тези, които правят първата стъпка както в бизнеса, така и в личния живот. Ако обаче го направят, ще доведат започнатото до успешен край. Те имат много аналитичен ум и винаги обмислят всички възможни последствия, преди да вземат решение.

Показалецът и безименният пръст на лявата ръка са с еднаква дължина

Жена сочи с показалец
Снимка: Francesco Carta fotografo / Moment / Getty Images

Такива хора са много уравновесени, практични, спокойни и грижовни. Те имат много чувствителен характер и са склонни да избягват конфликтни ситуации и да не поемат рискове. Несигурността ги кара да се чувстват много неудобно. Това са прекрасни приятели, които винаги са готови да помогнат. Те са много лоялни и отдадени на колеги, приятели и познати, а в отношенията можете спокойно да разчитате на тях. Освен това са големи оптимисти и виждат доброто във всяка ситуация.


Прочетете още: Определете характера като зададете 4 въпроса

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: