България за втори път е домакин на едно от най-значимите събития за бюти индустрията

Международна бюти конференция 2023

На 21 и 22 февруари, Международна бюти конференция 2023 събира отново в София специалисти от сферата на здравето и красотата

След успешното първо издание на Международна бюти конференция през лятото на 2022 година, което събра различни специалисти и лектори от България и чужбина, за втори път в България ще се проведе Международна бюти конференция 2023.

Събитието отново ще бъде двудневно. Ще се състои на 21 и 22 февруари в Гранд Хотел Милениум София, зала Шекспир, от 9 до 18 часа

Организаторите на Международна бюти конференция 2023 са Асоциацията на медицинските козметици – АМК и Алтърнатив Адвъртайзинг. Всички членове на Асоциацията са професионалисти, развиващи се в сферата на бюти сектора. Като такива, те са вдъхновени за втора година да предложат на своите колеги, от България и чужбина, събитие, което да надгради знанията и уменията им. Ще имат възможност за осъществяване на ценни бизнес контакти и тестване на разнообразни процедури, апаратура и продукти.

Конференцията е подходяща за терапевти, козметици, дерматолози, фризьори и маникюристи. Сред участниците ще бъдат и собственици и мениджъри на салони за красота/естетични центрове, центрове за професионално обучение, производители, доставчици и дистрибутори

Тяна Пресолска, председател на Асоциацията, споделя каква е мотивация за осъществяване на конференция с такъв мащаб: “Радваме се, че все повече наши колеги, посещават събития, които им помагат да надграждат компетенциите си. За нас е важно здравето и красотата да вървят ръка за ръка. Това е възможно само, ако сме достатъчно информирани и непрестанно подобряваме познанията и техническите си умения. Благодарение на конференция от такъв тип и специалните гост-лектори, които сме поканили, искаме повече терапевти да разберат защо е важно да разглеждаме външната красота като отражение на вътрешното здраве. Ще обърнем и внимание на това какво е необходимо от маркетингова гледна точка за развитието на даден център за красота.

Сигурни сме, че нашите колеги ще почерпят информация за най-иновативните технологии и апаратури. Ще могат да тестват различни процедури и уреди и най-вече ще обменят идеи и ценни съвети. Целта ни е и да срещнем на едно място различни специалисти, терапевти, доставчици и дистрибутори, които могат да са си взаимнополезни в своята работа.”

Организаторите отново са поканили гост-лектори с огромен опит и доказани експерти в бюти индустрията

Д-Р-ШАРБЕЛ-АБИ-ШАХИН

През първия ден лекциите ще бъдат представени от д-р Шарбел Аби Шахин. Основен фокус върху темите му ще бъде постигането на балансирано здраве и красота чрез иновативната методика на ендобиогенната наука. Ендобиогенезата се базира на идеята, че всяко човешко същество е уникално и неговият организъм има нужда да поддържа баланс.

Д-р Шарбел Аби Шахин ще въведе практикуващите специалисти в тази концепция. Чрез практиките, използвани в ендобиогенията, те ще имат възможност да предлагат по-качествена услуга, свързана не само с естетични процедури, а и с подобряването на здравето и благосъстоянието на клиентите си.

На 22 февруари, гостите на събитието ще могат да почерпят вдъхновение и знание за сферата на здравето и красотата от многократно награждавания автор и професионалист с над 40 години опит – Антъни Уитакър. Той ще представи полезни и интересни теми от бизнес гледна точка. Целта на неговите лекции е да помогне на бюти експертите да подобрят своите управленски умения и да развиват ефективно своя бизнес. Той ще постави акцент върху маркетингови концепции за успешно развитие на салони за красота, правилно таргетиране на потребители, привличане на нови клиенти и превръщането на настоящите в лоялни такива.

АНТЪНИ-УИТАКЪР

Паралелно с лекционната част от програмата, на 21 и 22 февруари, ще се проведе и бизнес изложение. На него ще вземат участие над 20 компании. Те предлагат различни услуги, процедури, апаратура и продукти, които са създадени специално за бюти сферата. Експо зоната е с напълно безплатен достъп.

MADAMSKO е сред медийните партньори на събитието, вижте програмата и как да посетите конференцията на
https://internationalbeautyconference.eu/


Прочетете още: Какви ще са тенденциите в грима през 2023 г.

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO: