HomeИНТЕРЕСНОТест: Колко силно е вашето подсъзнание?

Тест: Колко силно е вашето подсъзнание?

Тест: Колко силно е вашето подсъзнание?

Този прост експресен тест ще покаже силата на вашето подсъзнание и ще ви помогне да определите в коя посока е насочена цялата ви енергия.

Какво трябва да развиете и какво да коригирате? Погледнете изображението и посочете това, което сте видели първо на него.

Тунел

За вас е важно всеки резултат от вашите действия и усилия да е непременно успешен. Вие отдавате много сила, за да започнете това, което сте планирали, и след това да го приведете до победния край. Пречките никога не ви спират и не ви разстройват и не търпите поражения. Вие уверено ще стигнете целта си и е почти невъзможно да бъдете спрени.

Лицето на момичето

Всички ваши дела, взаимоотношения, ситуации и дори промени са насочени към придобиване на психически, физически и материален комфорт с помощта на голямо разнообразие от източници. Вие сте целенасочен и надежден човек, който прекомерно е развил чувство за отговорност както за себе си, така и за вашите близки.

Око

Вие решавате всичките си проблеми, така както това е удобно за вас и това се отнася за абсолютно всички сфери на вашия живот. Искате да сте в крак с всичко и затова се държите донякъде настойчиво и натрапчиво. Вие се стремите да контролирате всяка ситуация, дори ако тя не е лично свързана с вас. Вие сте лидер и стратег по природа, но трябва по-добре да контролирате собственото си време и от време на време да преразглеждате приоритетите си.


Прочетете още: Лесен тест за изследване на дълбините на вашето подсъзнание

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: