HomeМОДАКак и с какво да носите топла пола: 15 закачливи и красиви примера

Как и с какво да носите топла пола: 15 закачливи и красиви примера

Как и с какво да носите топла пола: 15 закачливи и красиви примера

През студения сезон се опитваме да затоплим имиджа си, за да се чувстваме комфортно. Топлата пола е идеалната опция – тя е уютна, женствена и подходяща за закачливи и креативни ансамбли

Но последователките на модата никога няма да променят природата си, така че все още избират женствени детайли.

Такава специална част е топлата пола, която е страхотна за закачливи и уютни ансамбли.

Топла пола + яке или пуловер

Най-мекият и невероятно нежен външен вид е топла пола и яке за всеки стил. Пола пуловери, джъмпери – изберете всеки модел според вашия вкус. Красиво изглежда полата с миди дължина, изработена от туид или вълнена материя, като фасонът може да бъде както разкроен, така и прав.

Топла пола + тренчкот

Свободна и интересна визия можете да комбинирате с тренчкот. За да направите това, можете да изберете абсолютно всеки комплект с топла пола. Тренчкотът ще ви топли и ще поддържа вашия стилен вкус. С тренчкот и пола можете да носите стилни обувки на висок ток.

Топла пола + шуба

Стилна визия за есента за всеки повод – топла дамска пола и кожено палто. Модниците избират най-смелите цветови схеми, съчетавайки пола с кожено палто в ярки цветове.

Топла пола + риза или блуза

За да създадете офис стил с топла пола, изберете печеливша опция: риза или блуза. Топлата пола тип молив ще направи отлична комплект с ярка блуза или риза. Ако сте любители на класиката, тогава винаги избирайте модерния черно-бял контраст.

Топла пола + аксесоари

Топлата пола е изработена от различни материи: трикотаж, вълна, туид. По принцип всички тези поли могат да се носят с класически аксесоари. Малка чанта, клъч на верижка, златни или сребърни бижута, можете да изберете и слънчеви очила. За есента или зимата добавете интересни прически, елегантни шапки или барети към визията си – това е стилно решение за ярки акценти.

Топла пола + яке

Перфектният тандем е топла пола и яке. Не е необходимо да избирате тези детайли в същия стил, можете да използвате играта на цветове и щампи. Въпреки че хармоничен костюм от топла пола и същото топло яке изглежда божествено. Съчетанието, между другото, е подходящо не само за офиса, но и за специална вечер в хладно време.

Топла пола + палто

Вместо сако с топла пола можете да изберете класическо палто. Помислете за варианта в модерна клетка или рае. Имайте предвид, че визията ще бъде стилна и женствена само ако полата и палтото са избрани с еднаква дължина.

Топла пола + обувки

Топлата пола изглежда страхотно с всякакви обувки на ток. Ако това е есенен или пролетен образ, тогава дайте предпочитание на високи ботуши или боти. Кецове и други спортни обувки изглеждат нелепо с такава пола, така че е по-добре да избягвате смелите експерименти.

Топлата пола е най-добрата алтернатива за прохладния сезон. В нея ще ви бъде топло и удобно, докато визията ви ще остане женствена и стилна.


Прочетете още: 5-те модни тенденции, които ще завладеят пролетта на 2023 г.


Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: