HomeИНТЕРЕСНОВълнуващо пътешествие във времето с новия сериал на NOVA

Вълнуващо пътешествие във времето с новия сериал на NOVA

Вълнуващо пътешествие във времето с новия сериал на NOVA

Вълнуващо пътешествие във времето с новия сериал на NOVA

Започна излъчването на приключенският сериал „Безкрайност” по NOVA.

Хитовият сериал разказва историята на група авантюристи, които с помощта на машина на времето ще се опитат да осуетят плановете на мистериозен беглец. Ще се окаже ли мисията им успешна и ще успеят ли героите да разкрият мистерията, преди да е станало твърде късно.

Какво да очакваме в този сериал?

Звездата Горан Вишнич влиза в предизвикателния образ на беглеца Флин. Мистериозният престъпник Флин краде тайна машина на времето. Той е решен да разруши Америка, като промени миналото. Единствената надежда за спасение на света се крие в неочакван екип: преподавателката по история Луси (Абигейл Спенсър), войникът Уайът (Мат Лантнър) и ученият Руфъс (Малкълм Барет), които трябва да използват прототипа на машината, за да се завърнат в миналото и да осуетят плановете на злодея. Приключението ги отвежда до някои от най-вълнуващите, но и критични събития в историята, включително пътуване до Стария Запад, престой в Аламо, посещение на известния Световен панаир в Чикаго и кръстоносен поход в нацистка Германия. Пътят им се пресича с известни исторически икони като Джозефин Бейкър, Хари Худини, Ърнест Хемингуей и скандалните съперници Елиът Нес и Ал Капоне. Но всяка стъпка, която предприема екипът, е опасна и излага на риск бъдещето, защото промяната на едно събитие, променя всичко.

актьорите от филма „Безкрайност“
Снимка: NOVA
Снимка: NOVA

Актьорите

Горан Вишнич

Роденият в Хърватия актьор се радва на одобрението на критиката и успехи в театъра, телевизията и киното. Известен е най-вече с ролите си в медицинския сериал „Спешно отделение“ и филмите „Електра“ и „Мъжете, които мразеха жените“.

Абигейл Спенсър

Тя успешно гради име като актриса, писател и продуцент. Спенсър участва в „Оз: Великият и могъщият“ (2013 г.), предистория на приказката „Магьосникът от Оз“ (1939 г.). Виждали сме Абигейл и в сериалите „Костюмари“, „Анатомията на Грей“, „Как се запознах с майка ви“ и много други.

Мат Лантнър

Той е американски актьор и модел. Печели слава, като играе Лиъм Корт в хитовата тийнейджърска поредица „90210“. Той също така се появява в някои големи филми и сериали: „Анатомията на Грей“, „От местопрестъплението“, „Монк“, „Междузвездни войни: Войните на клонираните“ и други.

Малкълм Барет

Берет е американски актьор, известен най-вече с ролята си на Руфърс в сериала „Безкрайност“. Освен това, го познаваме и от „Войната е опиат“, „Скъпи бели хора“ и „Гаджето на най-добрия ми приятел“.

Епизодите на приключенската поредица ще се излъчват от понеделник до петък в 23:30 ч.


Прочетете още: Меган Фокс и звездата от „365 дни“ Мишел Мороне ще снимат филм заедно в България

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: