HomeСЪБИТИЯТИЛ: Неразказната история

ТИЛ: Неразказната история

премиера на филм

ТИЛ: Неразказната история

Шокиращата истинска история – може да не знаете коя е, но никога няма да я забравите

Този петък, 27 януари, може да не знаете коя е, но никога няма да я забравите! Тил: Неразказаната история ще ни направи свидетели на шокиращата истинска история на Мейми Тил Мобли. Тя неумолимо се бори за справедливост за убийството на 14-годишния ѝ син Емет Тил.

Сюжетът

През 1955 г. Емет е линчуван безмилостно, докато е на гости на братовчедите си в Мисисипи. Дързостта на Мейми да покаже публично брутално осакатеното тяло на сина ѝ се превръща в катализатор за Движението за граждански права и дава начало на процеси, които завинаги променят социалния, политически и културен облик на Америка.

Зад кадър

В специално видео зад кадър режисьорката на Тил: Неразказаната история Чиноние Чукву, актрисата Даниел Дедуайлър, която прави разтърсващо изпълнение като Мейми, носителката на „Оскар“ Упи Голдбърг и президента на Orion Pictures Алана Мая споделят защо историята на Емет и Мейми е толкова важна и защо е необходимо да бъде разказана на големия екран. Видеото засяга и неоспоримите, чисто кинематографични качества на филма – операторско майсторство, сценография, костюми, грим и музика, които правят Тил: Неразказаната история още по-докосващ и въздействащ.

Режисьорът на Тил

Режисьор на Тил: Неразказаната история е Чиноние Чукву (Clemency), която е и сценарист, наравно с Майкъл Райли и Кийт Боушамп. Продуценти са Барбара Броколи, Упи Голдбърг, Томас Левийн, Фредерик Зоро, Майкъл Райли и Кийт Боушамп, а в ролите влизат Даниел Дедуайлър, Джейлин Хол, Упи Голдбърг, Франки Фейзон, Хейли Бенет, Диало Томпсън и др.

Ставаме свидетели на Тил: Неразказаната история от днес само в кината.


Прочетете още: 25 години по-късно: „Титаник“ на 3D

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: