HomeИНТЕРЕСНОДългоочакваното събитие: Balkan eCommerce Summit 2023

Дългоочакваното събитие: Balkan eCommerce Summit 2023

Дългоочакваното събитие: Balkan eCommerce Summit 2023

За първи път електронни търговци и доставчици на услуги за екомерс от над 12 държави се събират заедно в София за Balkan eCommerce Summit.

Електронната търговия между балканските държави ще се улесни в рамките на 2 дни. Представители на Румъния, Гърция, България, Сърбия, Северна Македония, Хърватска, Черна Гора и други ще сe включат с презентации в конференцията и експо зоната на Balkan eCommerce Summit. Ще очертаят основните начини и предизвикателства за стъпване на техните пазари. Също ще дадат ориентир за какво да внимават новите екомерс играчи там. Организаторите очакват лектори и над 450 гости от балканския полуостров.

Най-ценното и уникално на този първи по рода си балкански форум според организатора Никола Илчев от eCommerce Academy е, че:

Снимка на Никола Илчев
Никола Илчев

“ще даде възможност на представители на всички тези пазари да се срещнат на едно място и обменят ценен опит и идеи, както и да намерят начини за още по-добра търговия между тях. Обединен, балканският полуостров е един не малък пазар, който е апетитен за всеки електронен търговец и на това събитие може да се намери както много полезна и вдъхновяваща информация, така и много нови контакти с потенциални партньори, доставчици на услуги и други, с които се общува на живо лице в лице.

Ние като организатори ще се постараем всеки посетител да вземе максимума от двата дни с презентации на международни лектори, експо зоната и нетуъркинг партито след края на първия ден. Изключително горди сме, че такъв форум се случва за първи път и то в София, откъдето множество български бизнеси ще бъдат забелязани за търговия извън пределите на страната ни”.

Темите, върху които Никола Илчев акцентира към този момент, са:

“Как глобалните маркетплейси могат да помогнат на Балканските бизнеси да се развиват“ с лектор Даниел Биран от eBa

“Бъдещето на пазаруването е Live” с Михах Манеску от платформата за live shopping Streams.Live

“Как да продаваме успешно на Хърватския пазар”, по която ще говори Марсел Мейсан от eCommerce Hrvatska

“Възможности на румънския пазар” от Kорнел Морков, част от FAN Courier

“Успешна трансгранична логистика и достигане на клиенти в цяла Европа” с участието на Светлозар Димитров от euShipments.

Лекторите в Balkan eCommerce Summit 2023

 Даниел Биран
Даниел Биран
 Светлозар Димитров
Светлозар Димитров
 Kорнел Морков
Kорнел Морков
 Марсел Мейсан
Марсел Мейсан
 Михах Манеску
Михах Манеску

Организаторите обещават поетапно да разкриват още лектори и теми. Ако за вас и вашия бизнес е важно да разберете повече за вътрешна и трансгранична логистика, съвременни технологични решения за по-добър eCommerce бизнес, дистрибуция на стоки в цяла Европа, маркетинг, платежни инструменти, то Balkan eCommerce Summit е събитието, което да посетите през 2023 г.

Какво още ще се случи на събитието?

Освен обща информация за електронна търговия, по време на балканското събитие ще станете участници и в дискусионни панели с лектори модератори по теми като Cross-border logistics, Cross-border marketing, New technologies и други, както и ще видите уникални презентации на живо за отделните пазари от балканския полуостров, изнесени от месни специалисти и разпознаваеми лидери там.

Официалният език на Balkan eCommerce Summit е английски. Билетите вече са в продажба тук: https://balkan.ecommercebg.com/ , където можете да се запознаете детайлно с програмата, партньорите, лекторите и какво да очаквате.


Прочетете още: Анита Асенова и тенденциите в дизайна: eCommerce Academy Awards 2022

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: