HomeИНТЕРЕСНОСлед 4 години пауза, Бионсе изнесе концерт в Дубай

След 4 години пауза, Бионсе изнесе концерт в Дубай

След 4 години пауза, Бионсе изнесе концерт в Дубай

След 4 години пауза, Бионсе изнесе концерт в Дубай

След четиригодишно отсъствие от последното ѝ шоу, Бионсе се завърна на сцената в събота вечерта, когато изнесе едночасов концерт в Дубай.

Преминавайки през десетилетие на емблематични хитове, 41-годишната Бионсе изпълни основно песни като „Crazy in Love“, „Beautiful Liar“ и „Naughty Girl“, както и по-нови песни, включително „Freedom“, „Spirit“ и „Be Alive“, съобщава People.

Бионсе на сцената на концерта си в Дубай
Снимка: Kevin Mazur/Getty For Atlantis The Royal

За последно Бионсе изнесе пълен концерт през 2018 г., когато тя и Джей Зи се появиха на събитието Global Citizen Festival: Mandela 100 в Йоханесбург.

Кой присъстваше на концерта?

Десетки известни лица присъстваха на концертното завръщане на Бионсе, включително Кендъл Дженър, Ниа Лонг и Ребел Уилсън, както и Клои Бейли и Холи Бейли.

Много риалити звезди също присъстваха, като сред тях бяха Тайша Адамс от „The Bachelorette“ и Джулиет Портър от „Siesta Key“. Дийпти Вемпати от „Love Is Blind“ също присъства на концерта и сподели снимка в своя Instagram Story на картичка, която разкрива, че заснемането на изпълнението на Бионсе е „забранено“.

Кендъл Дженър в кафява рокля в Дубай
Кендъл Дженър
Снимка: Kevin Mazur/Getty For Atlantis The Royal
Ребел Уилсън в зелена рокля в Дубай
Ребел Уилсън
Снимка: Jeff Spicer/Getty Images for Atlantis The Royal

Облеклото на Бионсе

Бионсе носеше набор от ослепителни визии по време на представлението. Тя откри шоуто с жълта рокля с корсет, изработена по поръчка от Atelier Zuhra, която беше покрита с пола с пера.

След това Бионсе се преоблече в друга рокля по поръчка. Тя бе съставена от прилепнало боди, украсено със златни бижута по торса и гърдите. Тя допълни външния вид с подходяща, издута пола и украшение за глава.

По-късно Бионсе закри шоуто с прилепнала розова мини рокля Frolov Couture. Тя носеше и дълги, подходящи розови ръкавици, които бяха украсени по подобен начин със скъпоценни камъни.

Бионсе в червена рокля в Дубай
Снимка: Kevin Mazur/Getty For Atlantis The Royal

Прочетете още: Наградите Златен Глобус: Как бяха облечени звездите?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: