HomeСЪБИТИЯСветовните хип-хоп легенди SOULS OF MISCHIEF с първи клубен концерт в България

Световните хип-хоп легенди SOULS OF MISCHIEF с първи клубен концерт в България

SOULS OF MISCHIEF

Световните хип-хоп легенди SOULS OF MISCHIEF с първи клубен концерт в България

Поредна доза качествена музика на световно ниво са ни подготвили от SOFIA LIVE FESTIVAL

На 9-ти април, в SOFIA LIVE CLUB пристигат хип-хоп легендите SOULS OF MISCHIEF.

Концертът под шапката на фестивала е част от турнето „30 Years of 93 ’til Infinity“, което бандата ще направи в Обединеното кралство и Европа тази пролет. С култовото си парче „93’ till infinity“ от едноименния албум, чиято годишнина SOULS OF MISCHIEF ще отбележат грандиозно, те печелят сърцата на цял свят още преди 30 години. В него се припознава не едно поколение фенове на хип-хоп културата.

Благословия е да бъдем запомнени с най-ранното ни творчество. Това, че този албум означава толкова много за толкова много хора от различни поколения, е доказателство за универсалността на музикалния език. Ние сме щастливи и развълнувани, че все още правим това, което обичамеЗа турнето сме подготвили супер енергично шоу. Една добра комбинация от класиките на „93’ till infinity“ и много други любими на феновете парчета. Ще добавим и няколко изненади, така че всяко шоу да е различно

– разказват момчетата.

Souls of Mischief

Souls of Mischief е хип-хоп група от Оукланд, Калифорния, която се сформира през 1991г. Състои се от рапърите A-Plus, Opio, Phesto и Tajai. Групата е част от хип-хоп колектива Hieroglyphics, заедно с Emcees Del tha Funkee Homosapien, Casual, Pep Love, Jaybiz и продуцента Domino. Групата участва като пълноправен член и в трите студийни албума на Hieroglyphics: 3rd Eye Vision от 1998 г., Full Circle от 2003 г. и The Kitchen от 2013 г. 

93 ’til Infinity

93 ’til Infinity е най-популярният албум на Souls of Mischief до момента (#17 Top R&B / Хип-хоп албуми, #85 Billboard 200). През януари 1998 списанието The Source обявява албума за един от ТOП 100 рап албуми на всички времена.

Популярни артисти като Kanye West, Big Sean, P-Diddy, Big K.R.I.T, Just Blaze, John Mayer и Vampire Weekend не веднъж са изказвали публично че Souls of Mischief имат огромно влияние върху хип-хоп музиката. Като това влияние идва не само от тяхната музика и лирики, но и от техният стил. Kanye West многократно е изказвал впечатлението си от модният стил, флоу (начин на рапиране) и индивидуално звучене на групата.

Билети за концерта на Souls of Mischief в SOFIA LIVE CLUB могат да бъдат намерени в мрежата на EVENTIM и партньорските каси.


Прочетете още: Къде да видим първия концерт на Белослава за годината?

Най-интересното от седмицата в Madamsko:

Share With: