HomeИНТЕРЕСНОКак да прекараме Свети Валентин по по-нетипичен начин?

Как да прекараме Свети Валентин по по-нетипичен начин?

Как да прекараме Свети Валентин по по-нетипичен начин?

Да планираме перфектната среща за Свети Валентин, може да бъде трудна задача.

Без да отричаме, може да бъде доста стресово да превърнем вечерта в най-доброто романтично изживяване. Процесът на планиране и подготовка понякога може да ни накара да забравим истинското значение на празника – да отпразнуваме споделената любов.

Ако сте отегчени от типичната комерсиализирана версия на Свети Валентин – букети от рози, големи плюшени животни и толкова свещи, че съседите ви да помислят, че в къщата ви има пожар – не сте сами.

Подбрали сме 4 алтернативни идеи за срещи за Свети Валентин, които гарантирано ще донесат тонове смях, ще създадат незабравими спомени и най-важното ще бъдат приятни за вас и вашия партньор.

Камък, ножица или хартия

Това е нова версия на така познатата ни игра „Камък, ножица или хартия“, която се разпространява в TikTok. Какво представлява? Застанете с партньора си в колата и играйте „камък, ножица или хартия“ и нека победителят да избере дали ще отидете до супермаркет или до мол. Когато пристигнете на избраното място – играйте пак и изберете: дали да си вземете продукти за паста или за мусака; дали да хапнете в някой скъп ресторант или ресторант за бързо хапване. Така може да играете и да избирате всяка част от вашата вечер – напитките, десертите, филма и т.н. Смятаме, че това е интересна и различна концепция за среща, която ще разнообрази вечерта ви.

@nataliaxbone

Rock, paper, scissors date night – M&S edition🫶🏼🫶🏼 #datenight #rockpaperscissorschallenge

♬ Mask Off (feat. Kendrick Lamar) (Remix) – Future

Рисувайте заедно

Друг интересен начин да прекарате вечерта е да се нацапате… с боя. Предизвикателството, за което става въпрос, е отново заимствано от TikTok. Това, което ще ви трябва са две платна, четки за рисуване и боички по избор (с акварелни ще ви бъде най-лесно). Започнете да рисувате на своето платно и на всеки 10 минути го разменяйте с това на партньора си. Продължете докато не запълните всяко бяло празно място.

Това ще ви позволи да развиете творческата си страна и да приложите своите артистични способности.

@joshouse894

Instead of Christmas presents this year, we decided to spend Christmas Eve doing the painting switch challenge… Safe to say my bf was NOT happy with my efforts 🤣#painting #switchpainting #paintingchallenge #art #christmaseve #datenightideas

♬ Merry Christmas Everyone – Shakin’ Stevens

Дегустация на вино

Свети Валентин без алкохол е като Лиъм Хемсуърт без Майли Сайръс – скучно. Красотата на дегустацията на вино е, че за разлика от купуването на скъпа бутилка в ресторант, не е нужно да харчите голяма сума пари. Виното е лесно достъпно навсякъде. Ако вашият партньор предпочита бяло, а вие предпочитате червено, няма проблем. Дегустации на вино могат да бъдат направени по всяко едно време в различни винарни и шата в страната – Сливен, Старосел, Мелник, Карлово и др. Вижте двете събития, които грабнаха окото на нашите автори:

„ВИНАРИЯ 2023“

Събитието ще се проведе в Пловдив от 21 до 25 февруари. Международната изложба за лозарство и винарство „ВИНАРИЯ“ представя широка гама от прецизно селектирани напитки – от продукти с автентичен местен произход до световни марки, от утвърдени и наложени в традицията до нови вкусове и модерни аромати в спиртните и винени каталози. Научете повече за събитието.

Вино, Любов и Шоколад

Бутиковото събитие ще се проведе на 14-ти и 18-ти февруари в София. То е подходящо както за двойки, така и за необвързани. Събитието ще представлява дегустация на хубави вина, комбинирани с шоколадови изкушения и програма със забавни игри. Научете повече за събитието.

Отидете на комедийно шоу

Двойките, които се смеят заедно, остават заедно. Това може да бъде забавна и уникална алтернатива на традиционната вечеря. Да отидете на комедийно шоу на Свети Валентин е чудесен начин да разчупите леда. Смехът може да помогне за намаляване на стреса и за създаване на положителна и спокойна атмосфера.

Плюс това, посещението на комедийно шоу на живо предлага шанс да избягате от ежедневието и да се съсредоточите един върху друг, докато се наслаждавате на малко забавление.


Прочетете още: Как можем да раздвижим ежедневието си с партньора си?

Най-интересното от седмицата в Madamsko:

Share With: