HomeИНТЕРЕСНОНик Джонас и Приянка Чопра показаха за първи път своето момиченце

Ник Джонас и Приянка Чопра показаха за първи път своето момиченце

Ник Джонас и Приянка Чопра показаха своето момиченце

Ник Джонас и Приянка Чопра показаха за първи път своето момиченце

Ник Джонас и Приянка Чопра показаха дъщеря си Малти по време на Церемонията по връчването на звездата на Холивудската алея на славата.

40-годишната звезда от „Куантико“, Приянка, развълнувано наблюдаваше как Джонас Брадърс получиха своята звезда на холивудската Алея на славата. Тя люлееше дъщеричката си Малти Мари Чопра Джонас, облечена в сладко костюмче от туид и очарователна диадема с панделка, споделя People.

Прианка Чопра държи дъщеря си Малти
Снимка: John Salangsang/Shutterstock

По време на благодарствената си реч 30-годишният Джонас поздрави жена си и дъщеря си

„За моята красива съпруга: ти си спокойствието в лудостта, скалата в бурята, обичам това, че съм женен за теб. Това е най-големият подарък. Обичам да бъда родител заедно с теб, така че Малти Мари“, каза той, направи пауза, за да каже „здравей, скъпа“, преди да продължи: „Нямам търпение да дойда тук с теб след 15 години и да те засрамя пред приятелите ти.“

Само на една годинка, а вече се е сблъскала с немалко трудности

Двойката посрещна дъщеричката си на 15 януари 2022 г., чрез сурогатна майка. За жалост нямаше как да се приберат щастливо вкъщи след раждането. Наложи се Малти да прекара известно време в интензивното отделение. И така, 100 дни след раждането като подарък на Приянка за Деня на майката, тя и Ник успяха да прегърнат рожбата си в уюта на своя дом. Вижте какво публикуваха те:

„На този Ден на майката не можем да не разсъждаваме върху последните няколко месеца и влакчето, на което бяхме, но сега знаем, че толкова много хора също са го изпитали. След повече от 100 дни в интензивното отделение, нашето малко момиченце най-накрая си е у дома. Пътуването на всяко семейство е уникално и изисква вяра и докато нашето беше няколко предизвикателни месеца, това, което става напълно ясно в ретроспекция, е колко ценен и перфектен е всеки момент“, написа актрисата към трогателния кадър.

„… искам да отделя минута, за да кажа едно специално пожелание за Деня на майката на моята невероятна съпруга @priyankachopra на нейния първи Ден на майката. Скъпа, ти ме вдъхновяваш по всякакъв начин и поемаш тази нова роля с такава лекота и стабилност. Толкова съм благодарен, че споделям това пътуване с теб. Ти вече си невероятна майка. Честит ден на майката. Обичам те“, допълни Ник.


Прочетете още: Риана показа сина си в сладко видео в TikTok

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: