HomeИНТЕРЕСНОКакъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Какъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Какъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Какъв ще бъде месец февруари според годината ти на раждане?

Ето че влязохме във втория месец на 2023 година. Вижте как ще протече февруари за вас спрямо нумерологията.

Годината е под знака на 7.  Получаваме като редуцираме: 2 + 0 + 2 + 3 = 7. За да намерим универсалното число за февруари, прибавяме към числото на годината числото на месеца 7 + 2 = 9.  В универсално отношение февруари е 9 – време за завършване, за събиране на плода.

Нека започнем с изчисленията

Намираме каква е годината за нас, а съответно и месецът отново с просто събиране. Сборът от числото от деня ни на раждане + месеца ни на раждане дава нашето „придобитие“. Точно тази величина е важна, когато изчисляваме личната си година. Просто я събираме с числото на текущата универсална година.

Човек, роден на 7 август: събираме 7 + 8 /за август/ = 15 = 1 + 5 = 6

Човекът от нашия пример е с придобитие 6.

Следващото просто действие е да съберем придобитието ни с числото на универсалната година 7:

От горния пример: 6 + 7 = 13 = 1 + 3 = 4 – т.е. човекът от примера е с лична година 4.

От тук нататък е много лесно да разберем всеки месец под знака на какво число е за нас. Просто събираме числото на месеца с числото на личната му година. За човека от нашия пример февруари /2/ ще бъде равен на 2 + 4 /личната му година/ = 6

В нумерологията винаги извършваме простото аритметично действие събиране, редуцирайки до едноцифрено число. Само сборове 11 и 22 не се редуцират. Това са така наречените божествени числа. 11 е числото на Христос, което е носител на просветление и нови идеи. 22 е Световният господар, който може да реализира тези идеи. Божествените числа са с по-висока вибрация и понякога трудно се овладяват поради силната енергия. В такъв случай обикновено човек ги свежда до характеристиките редуцираните 2 и 4.

Ако вашето придобитие /редуцираният сбор на числото на раждане и месеца на раждане/ е:

Едно

Годината за вас ще бъде изключително силна, реализираща мечтите ви, даваща ви пълно удовлетворение в личен и социален план. Това е година, в която берете плодовете от сътвореното през предните седем години. За вас февруари е месец на пробивност и на поставяне на начало на нов проект в рамките на годината. Действайте стремително в социален, бизнес и личен план.

Две

Годината за вас ще бъде приключваща, година за рекапитулация. Анализирайте свършеното, за да можете в следващата си лична година да не повтаряте грешките от тази. Не е добра за сключване на брак. Февруари за вас ще е месец за духовно израстване с възможност да бъдете в прожекторната светлина. Бъдете щедри и Вселената ще ви възнагради.

Три

Годината за вас ще бъде под знака на силата, на новото начало и възможността сами да ръководите живота си. Ще има условия за реализация си в неочаквани сфери. В любовта също се ще имате шанс да срещнете нов човек или ако сте в трайна връзка, ще се появят нови позитивни аспекти във взаимоотношенията ви с постоянния ви партньор. Февруари за вас ще бъде месец на приятелствата, творческите изяви, успеха и себеизразяването.

Четири

Ако придобитието ви е 4, личната ви година ще отвори интереса ви към окултното. Ще развие вашата емотивност и чувствителност към чуждите проблеми. Ще ви бъдат интересни силите, мотивиращи хората за една или друга постъпка. Това е година на просветление и себеоткриване, на градене на големи планове. Пазете се от свръх чувствителност и дестабилизация в желанието да избягвате конфликти. Февруари ще бъде време за поемане на много ангажименти, на работа до болест и невъзможност да се избегне строгия ред на нещата. Нещата се случват с полагане на нужния труд, но пък задължително носят успех.

Пет

Ако придобитието ви е 5, личната ви година ще ви дари с творчески импулс. Ще ви донесе успехи и лекота, приятелства и позитивна енергия. Февруари ще бъде за вас време за глътка въздух. Всичко ще се случва лесно, късметът ще е с вас. Ще имате възможност за нови контакти. Отварят се пътища, така че не прибирайте куфарите си.

Шест

Ако вашето придобитие е 6, влизате в нелека лична година. Понякога ще ви се струва, че сте машина, обречена на работа. Неприятно е, но трябва да се подчините на правилата и да минете по четирите страни на правоъгълника, иначе нещата просто не се случват. Има риск от заболявания. Февруари е по-затворен месец, всичко е концентрирано в семейството – както удоволствия, така и ангажименти. Акцентът е върху красивото и хармонията.

Седем

Ако придобитието ви е 7, влизате в една изключително приятна нова година. Чувството за свобода ще изпълва платната на кораба ви с усещането, че можете да сбъднете мечтите си. Ще имате нови запознанства, щастливи възможности за промяна и пред вас ще се отворят нови пътища. Февруари е месец, в който сте си самодостатъчни, интересът ви към самопознанието и окултното се изостря. Работете за кауза и парите сами ще ви намерят. Не е време за нови връзки, а дори и вече да сте обвързани, пак ще усещате, че трябва да се концентрирате в собственото си духовно израстване.

Осем

Ако придобитието ви е 8, влизате в лична година под знака на любовта, дома и семейството. Възможно е освен уют и обич да ви донесе повече отговорности, свързани с грижи за деца или възрастни членове на семейството. Годината е вътрешна – тя ви дава възможност да се концентрирате в близкия си кръг, без да изключва успехи. Трябва да се опитате да хармонизирате взаимоотношенията си с околните. Февруари е месец на реализация на това, за което сте работили упорито – финансите, социалните и лични контакти ви носят удовлетворение.

Девет

Ако придобитието ви е 9, влизате в лична година на анализиране и израстване в духовен план. Интересуват ви процесите, движещи света и хората. Не е година за трупане на пари. Финансите идват, ако работите с идеята да направите нещо и за околните. Изострят се вашата емотивност и желанието ви да подкрепяте нуждаещите се. Погрижете се за собственото си самоусъвършенстване. Февруари е време за разбор на свършеното и за завършване. От друга страна е възможно да имате публични изяви. Не е добро време за започване на нови връзки и сключване на брак.

Ако искате личен хороскоп, може да се свържете с Иглика Пеева на мейл: iglikapeeva@abv.bg.


Иглика Пеева
Иглика Пеева е журналист, поет, драматург, автор на множество книги и пиеси, с награди за журналистика, поезия, драматургия и преводи на различни европейски езици. В търсене на мотивите, движещи хората, трупа знания в областта на езотеричното. 
Всеки месец тя представя нумерологичната прогноза.

Прочетете още: Каква ще бъде годината за нас според рождената ни дата?

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: