HomeИНТЕРЕСНОТоп идеи за подаръци за геймъри

Топ идеи за подаръци за геймъри

Топ идеи за подаръци за геймъри

Топ идеи за подаръци за геймъри

Ако се чудите какъв подарък да измислите, вижте тези предложения, които ще зарадват всеки геймър.

Когато дойде време да се избират подаръци, най-лесно е да го направим за хората, които имат хоби. Това означава, че те винаги ще имат тема, която много да ги вълнува и винаги ще има нещо ново, свързано с хобито им, което им се иска да имат. 

Така е и с видеоигрите. Не бързайте да се отнасяте с пренебрежение към хората, които “си пилеят времето” в гейминг. Всъщност да играеш на видеоигри изисква много находчивост, бързина на реакцията, умения за работа в екип и съобразителност. И макар да изглеждат така, сякаш не мърдат от столовете си, геймърите изгарят до 250 калории на час докато играят. 

Така че ако вашият съпруг или дете са запалени геймъри, уважете заниманията им и им подарете нещо тематично. Ето какво може да е то: 

Геймърска мишка

За разлика от стандартните мишки, геймърските са с много добра ергономичност и с множество допълнителни бутони, които ти позволяват да управляваш компютъра и играта. 

В добавка повечето светят в хубави неонови цветове и изглеждат наистина като от бъдещето. 

Външна клавиатура

Всеки геймър гори в играта и трудно сдържа емоциите си, особено ако е 180 см тийнейджър. Затова и нежните и фини клавиатури на лаптопа не са подходящи за екстремни емоции и действия. 

По-добре е да подарите една хубава външна геймърска клавиатура, която не само ще свети в неоново, но и ще даде онази опора на пръстите, от която човек има най-много нужда, когато се опитва да убие три зомбита едновременно, а животът му почти свършва. 

Нов компютър

Тук вече няма как подаръкът да е изненада, по-скоро е съвместен избор на подаряващия и геймъра. Новите геймърски компютри, споделят от Atlas-bg.com са висока производителна способност, убийствени видео карти за перфектна графика и с мощно охлаждане. Подходящи модел е Лаптоп Acer Nitro 5.

А ако геймърт у дома има амбиции да става и влогър, можете да го зарадвате с хубава камера и микрофон, за да записва перфектния звук. 

Рутер

Макар да не свети в неонови светлинки, рутерът всъщност е важна част от техническата обезпеченост на играта. Той гарантира, че интернетът е достатъчно бърз и играта няма да “лагва”, т.е. да насича или да се бави в най-сюблимния момент. 

Каквито и технически въпроси да имате, свързани с компютърна техника, можете да ги зададете на нашите партньори от atlas-bg.com.


Прочети още: Ако телефонът ви е повреден, не бързайте да купувате нов

Най-интересното от седмицата в MADAMSKO:

Share With: